Sağlık Müdürü Öztop’a hemşehrilerinden “hayırlı olsun” ziyareti

Sağlık Müdürü Öztop’a hemşehrilerinden “hayırlı olsun” ziyareti
  • 19 Haziran 2019 17:36

İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop’a Adıyamanlı hemşehrilerinden hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir ay önce Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü’nden İzmir İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op. Dr. Mehmet Burak Öztop’u hemşehrileri yalnız bırakmadı. Aslen Adıyamanlı olan Öztop’u kalabalık bir grup olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzmir Adıyamanlılar Derneği(İZADER) üyeleri başarılar diledi. Ziyaretçiler adına konuşma yapan Dernek Başkanı Avukat Aykut Dikencik, Adıyamanlı bir ismin İzmir için önemli bir görevde bulunmasının onurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Değerli Doktor Mehmet Burak Öztop genç yaşında başarılı çalışmaları ile dikkat çekmiş bir hemşehrimizdir. Eminim ki burada da bu başarılı çalışmalarını sürdürecektir. Adıyamanlılar olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
İzmir İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Mehmet Burak Öztop ise hemşehrilerinin kendine güvenine teşekkür ederek, “kendilerinin güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.
MEHMET BURAK ÖZTOP KİMDİR?
1979 yılında Adıyaman’ da doğdu. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun oldu. 2010 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Genel Cerrahi branşında uzmanlık ihtisas eğitimini tamamladı. 2012- 2016 yılları arasında Bilecik Söğüt Devlet Hastanesi Başhekimliği -Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu, 2017 yılından itibaren aynı ilde Bilecik İl Sağlık Müdürü olarak görev atandı. Öztop, 18 Ekim 2018 tarihinden itibaren Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Öztop, evli ve iki çocuk babası.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.