Özkanlar’da sorun çözülüyor mu?

Özkanlar’da sorun çözülüyor mu?
  • 5 Nisan 2018 11:48

GAZETE EGE – İzmir’in arapsaçına dönen sorunu: Özkanlar Pazarı…

Pazarcının isyan ettiği, Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm noktası olarak Bayraklı Belediyesi’ni gösterdiği, Bayraklı’nın yer bulamıyorum diyerek Bornova’yı işaret ettiği sorun tam bir keşmekeşe dönmüştü.

Pazarcılar konuyu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da taşısa çözüme kavuşturulamamıştı.

Önce Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile karşı karşıya gelen pazarcılar, Başkan Karabağ’ı istifaya davet etmiş, geçtiğimiz günlerde de Büyükşehir Belediyesi önünde toplanıp Aziz Kocaoğlu’nu protesto ederken polis tarafından biber gazlı müdahaleye maruz kalmıştı.

Pazarcıların sesine kulak verense yine CHP Genel Merkezi oldu. Konuyla ilgili bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın Olgun Atila’yı arayarak Bayraklı Belediyesiyle ortak bir çalışma yapılması ve konunun çözüme ulaştırılması talimatını verdiği öğrenildi. Tezcan’ın yer tahsisini Bornova Belediyesi tarafında yapılması, pazarın ise tüm çalışma ve hizmetinin Bayraklı Belediyesi tarafından üstlenilmesi talimatı verdiği öğrenildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.