Karne hediyesi, buz pateni

Karne hediyesi, buz pateni
  • 16 Ocak 2018 14:02

Yaklaşan yarı yıl tatili, Bornovalı ilk ve ortaokul öğrencileri için ayrı bir keyfe dönüşecek. Karne heyecanı yaşayan ilk ve ortaokul öğrencileri, Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğinde buz pateni keyfi yaşayacak
Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile karne heyecanı yaşayacak öğrencilerin keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirmesini sağlayacak. 7-14 yaş arasındaki ilk ve ortaokul öğrencileri, yarıyıl tatilinde Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporları Salonu’nda buz pateni keyfi yaşayacak. Etkinlik, iki haftalık sömestr tatili boyunca Salı ve Perşembe günleri olmak üzere, 13.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çoğu ilk kez piste çıkacak öğrencilere profesyonel eğitmenler eşlik edecek.
Buz pateni yapmak isteyen öğrencilerin, sınırlı sayıdaki kontenjan için Bornova Belediyesi’nin 999 2929 dahili 4963 numaralı telefonuna rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.