İzmir, Göztepe için tek yürek

İzmir, Göztepe için tek yürek
  • 2 Haziran 2017 16:03

Normal sezonu 53 puanla 5. sırada tamamlayan Yılmaz Vural yönetimindeki Göztepe Play-off ilk turunda Boluspor’u eleyerek finale yükselmişti. Final maçının Antalya’da oynanacağının açıklanmasının ardından İzmir adete tek yürek olup bu maça kilitlendi.

15 bin Göztepeli

Antalya Stadı’nda Pazar günü 21.30’da oynanacak final maçı için taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Dün sabah saatlerinde satışa sunulan biletlerin tükendiği bilgisine ulaşıldı. Pazar günü 21.30’da başlayacak finalde deyim yerindeyse tam bir futbol şöleni yaşanacak.

Ali Palabıyık’ın düdük çalacağı müsabakada 90 dakikada eşitlik bozulmaması durumunda uzatmalar oynanacak ve yine eşitlik bozulmaması durumunda penaltılara gidilecek. Galip gelen takım Sivasspor ve Yeni Malatya’nın ardından Süper Lig’e çıkan 3. takım olacak.

İzmirli Belediyeler Tam Destek

Göztepeli taraftarların ulaşımını kolaylaştırma konusunda ise en büyük destek İzmirli belediyelerden geliyor. Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi  olmak üzere İzmirli Belediyeler Antalya’daki final maçına çok sayıda otobüs kaldıracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 63 otobüs

Bornova Belediyesi 35 otobüs

Menderes Belediyesi 3 otobüs

Karabağlar Belediyesi 2 otobüs

Gaziemir Belediyesi 3 otobüs

Aliağa Belediyesi 2 otobüs

Güzelbahçe Belediyesi 3 otobüs

Menemen Belediyesi 1 otobüs

Narlıdere Belediyesi 1 otobüs

Ödemiş Belediyesi 1 otobüs

Bayraklı Belediyesi 3 otobüs

Urla Belediyesi 1 otobüs

Balçova Belediyesi 1 otobüs kaldırarak Göztepe’ye destek için Antalya’da olacak.

Ticaret Odaları da Süper Lig’e hazır

Göztepe taraftarına belediyeler dışında Ticaret Odalarından da destek geldi. İzmir Ticaret Odası Göztepeli taraftarları 20 otobüsle Antalya’ya taşıyacakken Torbalı Ticaret Odası da taraftarlara 1 adet otobüs verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.