Süper Lig’de Göztepe rüzgarı!

Süper Lig’de Göztepe rüzgarı!
  • 25 Eylül 2017 12:19

Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Göztepe, Adis Jahovic’in hat-trick yaptığı maçta sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 2. sıradaki Beşiktaş ile eşitleyen İzmir ekibi, averaj farkıyla rakibinin gerisinde 3. sırada yer aldı.

Karşılaşmanın ilk golünü, hat-trick yapan Adis Jahovic, 16. dakikada kendi ağlarına gönderdiği topla kaydetti. Sivasspor’un kornerinde ters bir vuruş yapan Makedon futbolcu, topu kendi ağlarına gönderdi: 1-0.

Topu kendi ağlarına gönderen Jahovic, 33’te hatasını telafi etti. Sabri Sarıoğlu’nun baskısıyla kazanılan topta Andre Castro’nun pasında hata yapmayan Makedon futbolcu, skora dengeyi getirdi: 1-1.

 

45’te Carl Medjani, ceza sahasında rakibini düşürerek kırmızı kart gördü ve penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Jahovic, bu sefer takımını öne geçirdi: 1-2.

Takımının ilk golünde büyük katkı sağlayan Sabri’nin ceza sahasına gönderdiği topta Elderson elle müdahalede bulundu; penaltı. Maçta 53. dakikaya kadar tüm gollerin sahibi olan Jahovic, bu penaltıyı da gole çevirdi ve hat-trick’ini tamamladı: 1-3.

85’te Sivasspor, yıldızı Arouna Kone’yle karambol sonrası golü bulsa da puan almaya yetmedi: 2-3.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.