Soyer merak edilenleri yanıtladı

Soyer merak edilenleri yanıtladı
  • 18 Ocak 2019 09:10

CNN TÜRK’te yayınlanan Gece Görüşü programının konuklarından Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer Aziz Kocaoğlu’nun adaylık açıklamasıyla ilgili, “Aziz Bey’in açıklaması sürpriz oldu. Sadece benim için değil, herkes için” dedi.

CNN TÜRK’te yayınlanan programın konuklarından Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer Aziz Kocaoğlu’nun adaylık açıklamasıyla ilgili, “Aziz Bey’in açıklaması sürpriz oldu. Sadece benim için değil, herkes için” dedi.

Soyer: Seferihisar’dan başlayarak İzmir değişecek

Soyer’den Kocaoğlu’nun adaylık çıkışına ilginç değerlendirme

Abdulkadir Selvi, Seferihisar Belediye Başkanı ile Tunç Soyer ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Soyer’in Selvi’ye yaptığı açıklamalar şöyle;

Soru: Aziz Kocaoğlu’nun aday olması sizin için sürpriz oldu mu?

Aziz Bey’in açıklaması sürpriz oldu. Sadece benim için değil, herkes için sürpriz oldu. Çünkü kendisi 1 Ekim tarihinde aday olmayacağını açıklamıştı. Ama yasal hakkıdır, en doğal hakkıdır. Saygı duyarım.

Soru: Aziz Kocaoğlu’nun “Tunç Soyer olmasın” dediği söyleniyor. Neden sizin aday olmanıza karşı çıkıyor?

Doğrusu ben bilmiyorum. Bu soruyu Aziz Kocaoğlu’na sormak lazım. 10 yıl beraber çalıştık. 10 yıl boyunca aramızda hiçbir tatsız olay yaşanmadı.

Soru: İYİ Parti’nin babanız Nurettin Soyer’den dolayı adaylığınıza karşı olduğu söyleniyor.

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Aytun Çıray’ın bizim resmi olarak CHP’den şu aday olmasın şeklinde bir talebimiz olmadı açıklamasını gördüm. Sevindim. Yüreğime su serpti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.