FETÖ Soruşturmaları Çiğli’ye Sıçradı!

FETÖ Soruşturmaları Çiğli’ye Sıçradı!
  • 18 Ağustos 2016 17:53

15 Temmuz tarihinde yapılan başarısız darbe girişimi sonrası tüm yurtta sürdürülen ve on binlerce kişinin gözaltına alındığı operasyon ve soruşturmalar Çiğli Belediyesi’ne kadar uzandı. Aralarında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından yılın personeli olarak belirlenen ve kadrosu Müdür olan KOSGEB Projeleri ve Eğitiminden Sorumlu H. B., S. G.(Bilgi İşlem Müdürü), M. A. K.(Şef kadrosounda), T. Ü. (Güvenlik Şefi), İ. Y. (Müdür Kadrosunda)’ın da arasında bulunduğu 17 kişinin Valilik talimatı ile ifadesine başvuruldu.

Bu arada KOSGEB Projeleri ve Eğitiminden Sorumlu H. B.’nin eski Başkan Metin Solak zamanında düz memur olduğu ve Başkan Hasan Arslan’ın göreve gelmesiyle Müdür kadrosuyla KOSGEB Projeleri ve Sorumlu Eğitmen olarak atandığı öğrenildi. H. B.’nin, KOSGEB Projeleri ile ilgili yasal uygulamanın aksine ayda 2 ayrı guruba da eğitim verdiği de ileri sürüldü.

Kaynak: Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal sözünü tuttu, Binler Bayraklı’ya akın etti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.