Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?

Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?
  • 18 Ekim 2018 16:28

 

Gazete Ege\ Selcan Şerifaki

Ak Parti seçim çalışmalarını tam gaz sürdürürken, Ak Parti İzmir il başkanı Aydın Şengül’ün çalışmalarıyla ilçelerde düşünülen aday adaylarının isimleri belli olmaya başladı. Birçok ismin üzerinde konuşulup, titiz bir çalışma yürütüldüğü biliniyor.  Düşünülen isimler için yapılan anket çalışmaları ve temayüllerin sonucunda son karar Genel Merkezi’n olacak.

Özellikle de teşkilatta İzmir’in kalbi Konak’ta kimin aday gösterileceği merak konusu oldu. Kulislerde Ak Parti’nin de Konak’ta kadın başkan aday çıkaracağı konuşuluyor. Genel Merkez 2014 yerel seçimlerinde de dönemin milletvekili İlknur Denizli’yi aday göstermişti.

Konuşulan Kadın Adaylar

Ak Parti’nin ilk kozu AK Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı. Çankırı ithal aday söylentilerine inat İzmir’de çalışmalarını yürütüyor. Çankırı’nın, Konak’tan aday olması durumunda burada yaşayan Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlardan destek alması bekleniyor.Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?

 

 

AK Parti ile iyi ilişkiler içerisinde olan İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli’nin ismi de Konak Belediye Başkan adaylığı için geçiyor.  Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?

 

 

Kulislerde adı geçen bir diğer sürpriz isim de 15 yıl önce Chp Konak’tan Belediye başkan adayı olan ve daha sonrasında seçimlere günler kala adaylıktan çekilen İzmir Ticaret Odası’nın Genel Koordinatörü Dilara Sürgü. Sürgü’nün adı AK Parti kulislerinde konuşuluyor.Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?

 

 

Ak Parti’nin neferlerinden Nükhet Hotar’ın da Konak için adının geçtiği konuşuluyor. Hotar, Genel Başkan yardımcılığı görevinin ardından Rektör olarak atanmıştı. Konak için düşünülen isimler arasında Hotar’ında adı geçiyor.

Ak Parti’nin Konak’ta adayı kim olacak?

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.