AK Parti İl Başkanı Sürekli: “23 Haziran için hazırız”

AK Parti İl Başkanı Sürekli: “23 Haziran için hazırız”
  • 21 Mayıs 2019 15:52

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni yönetim kurulu listesini oluşturup Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay aldıktan sonra çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için AK Parti İzmir, aynı zamanda İzmir milletvekili olan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için kollarını sıvadı.

Medya Ege’ye özel açıklamada bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Aynı zamanda şehrimizin milletvekili de olan Binali Yıldırım Bey için İzmir olarak çalışmalara, göreve hazırız. Şimdilik Genel Merkez’den resmi olarak bir görevlendirme yazısı gelmedi. Ancak önümüzdeki günlerde 23 Haziran seçimleri için partimizin il başkanlığına, ilçe başkanlıklarına bir görevlendirme olabileceği yönünde düşüncelerimiz var. Biz AK Parti teşkilatı olarak İstanbul için, Binali Yıldırım Bey’e destek için hazırız” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.