Yücel’den Kırgöz’e Tebrik Ziyareti

Yücel’den Kırgöz’e Tebrik Ziyareti
  • 20 Nisan 2019 10:26

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü ziyaret etti. 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 57.70’lik bir oy oranı ile Dikili Belediye Başkanı seçilen Adil Kırgöz’ün tebrik mesaisi devam ediyor. CHP İl Başkanı Deniz Yücel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Kırgöz’ü ziyaret ederek seçimlerde ki başarısından dolayı kutlayıp, çalışmalarında başarı diledi.

Azim ve inançla

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, seçim yarışında ki tüm zorlukların farkında olduğunu belirterek, “Yaşanan zorlukları yakından biliyorum. Bu duruma rağmen çalışmalarınız da ki azim ve inançla kazanmayı başardınız. Sizi tebrik ediyorum”dedi.

Dikili adil yönetilecek

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ise seçim yarışını Dikililerin kazandığını ifade ederek, “Ben, ailem, örgütümüz ve bizlere inanan, güvenen hemşehrilerimizle el ele vererek bu başarıya imza attık. Zorlu bir yarış oldu ama hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. İçimizde ki inanç ve azimle sadece bizler değil Dikili’mizde yaşayan herkes kazandı. Ben, bize oy verenin de vermeyenin de belediye başkanıyım. Her zaman söylediğim gibi adil bir Dikili için yola çıktık. Bundan sonrada herkese eşit, ayrım gözetmeden, adil bir yönetim sergileyeceğiz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.