Uyar’dan Yerinde İnceleme

Uyar’dan Yerinde İnceleme
  • 21 Aralık 2016 09:35

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Hacı İsa Mahallesi Çelen Sokak’ta yapılan yol yenileme, kaldırım döşeme ve alan düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir ile alana giden Başkan Uyar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları inceleme esnasında Başkan Sibel Uyar’ın yanına gelip çalışmalar için Uyar’a teşekkür eden vatandaşlar; “Çalışmalarınızı çok beğeniyoruz. Bu yol yıllardır çok kötü durumda kaldı. Şimdi bu yolun yenilendiğini görüyoruz. Urla gün geçtikçe güzelleşiyor. Çalışmalarınız için size ve ekibinize teşekkür ederiz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Hizmetlerin sınırlı kalmayıp devam edeceğini belirten Başkan Sibel Uyar: “Çok güzel bir İlçeye sahibiz. Bizler bunun değerini biliyoruz. Ve bundan dolayı yaşanan sorunları tek tek tespit ederek ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. ” dedi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Naldöken’de değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.