Urla’dan çöp manzaraları…

Urla’dan çöp manzaraları…
  • 26 Mart 2018 14:38

Urla’da molozlar kalktı; çöpler kaldı

İzmir’in turistik ilçesi Urla’da geçtiğimiz günlerde Medya Ege’nin gündeme getirdiği haberde ilçenin dört bir yanındaki moloz yığınları oldukça ses getirmişti. Medya Ege’de yayınlanan haberin ardından temizlenen alanlardaki vatandaşlar bu sefer de WhatsApp ihbar hattımıza ilçedeki çöp sorununu iletti.

Whatsapp ihbar hattımıza gelen fotoğraflarda ilçenin bir çok yerinde çöplerin arsa ve alanlarda birikmesi gözlerden kaçmadı. Çöp konteynerlerindeki çöplerin toplanmaması da dikkat çekti. İlçedeki temizlik sorunundan yakınan Urlalı vatandaşlar Urla Belediyesi ve Başkan Sibel Uyar’a da tepki gösterdi.

İşte o görüntüler:

Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları... Urla'dan çöp manzaraları...

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.