Uçan Kızların hayali Süper Lig

Uçan Kızların hayali Süper Lig
  • 13 Ocak 2018 09:51

2015 yılında Yıldızlar Türkiye Şampiyonu, 2016 ve 2017 yıllarında ise Küçükler Türkiye üçüncüsü olan Bornova Belediyesporlu hentbolcular, yeni başarılar kazanma hedefiyle çalışmaya devam ediyor. Yeni başarılar kazanma yolunda çalışmalarını azimle sürderen sporcular ve aynı zamanda Genç Milli Takım Antrenörü de olan Arzu Gerçek’in hayali; Üst yaş gruplarında ve üst liglerde mücadele etmek

Minik, küçük, yıldız ve genç kızlar olmak üzere dört yaş grubundaki yarışmacı takımları sadece Bornova değil, İzmir’in gururu olan Bornova Belediyespor Hentbol Şubesi, lisanslı sporcuların yanısıra çok sayıda spor okulu öğrencisiyle EVKA-4 ve Pınarbaşı Spor Salonları’nda geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Milli takımlara oyuncu da gönderen yeşil-beyazlılar, 5 isim ile Anadolu Yıldızları İzmir Karması’na en çok oyuncu veren ekip olarak dikkat çekiyor.

Yeni başarılar kazanma yolunda çalışmalarını azimle sürderen sporcular ve genç antrenörleri Arzu Gerçek’in hayali üst yaş gruplarında ve üst liglerde mücadele etmek.

Aynı zamanda Genç Milli Takım Antrenörü de olan Arzu Gerçek, kendilerini sunulan imkanlar nedeniyle “Bizim için büyük bir şans” dediği Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti ve şu sözlerle alt yapıya verdikleri öneme dikkat çekti: “Lisanslı tüm sporcularımızın tamamı alt yapımızdan yani spor okulumuzdan yetişen sporcular. Şimdiye kadar takımlarımıza başka kulüplerden hiç sporcu almadık. Hepsi Bornovamızın çocukları. Faaliyetlerimize başladığımızdan beri hep altyapılarda mücadele ettik. Hayalimiz önümdeki dönemlerde üst yaş gruplarında ve üst liglerde mücadele etmek. Bunun için tüm imkanlaramız mevcut”

Spor yaşamları ilerki yaşlarda profesyonel olarak Bornova Belediyespor’da sürdürmek istediklerini söyleyen genç sporcular ise şöyle konuştu.

Esra Koparan – Küçük Takım Oyuncusu: Hentbolu çok seviyorum. Daha ilerki yaşlarda profesyonel bir hetbolcu olarak da spor yaşamımı yine Bornova Belediyespor’da sürdürmek istiyorum.

Nazlı Güner – Genç Takım Oyuncusu: 7 yıldır Bornova Belediyespor’dayım. Hentbolu çok seviyorum ve daha iyi imkanlarla daha büyük başarılar getireceğimize inanıyorum. En büyük hayalim bu forma ile büyükler liginde oynamak.

Esra Söğüt – Genç Takım Oyuncusu: Hentbole 6 yıl önce Bornova Belediyespor’da başladım. Burada tam bir aile ortamı var. Bugün doğum günümdü. Arkadaşlarım bana çok güzel bir sürpriz yaptılar. Spor hayatımı burada sürdürmek istiyorum. Birlikte daha büyük başarılara imza atabiliriz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.