Türk Bayrağı Urla’dan dalgalandı

Türk Bayrağı Urla’dan dalgalandı
  • 18 Ocak 2019 11:21

Fransa’nın Monaco şehrinde 10’ uncusu gerçekleşen Monaco Optımist Team Race 2019 yarışlarında Ali Rıza Mete Yelken Kulübü birinci oldu. 4 kıtadan toplam 16 ülkenin katıldığı takımlı yelken yarışlarında Urlalı yelkenciler Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’yi gururlandırdı.

Antrenörlüğünü Gürbüz Arıkan’ın yaptığı, takım liderliğini Aysun Atay Arıkan’ın üstelendiği ekipte Okyanus Arıkan, Mustafacan Öztuncel, Alp Namdar ve Mert Aydoğan yer aldı. Yelkenciler şampiyonluk sevinçlerini Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile paylaştılar. Başkan Sibel Uyar’ı makamında ziyaret eden yelkenciler, “Çok mutluyuz, gururluyuz. Urlamızın bir takımı Avrupa Şampiyonu oldu. Urla’ya şampiyonluk kupası ile dönmek tarif edilmez bir mutluluk. Önümüzde önemli iki yarış var. Onları kazandığımız takdirde Karayiplerde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacağız” dediler.

“Sizlerle gurur duyuyorum”

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise; “Türk Bayrağımızı Urla’dan dalgalandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Şuan çok mutluyum. İnanıyorum ki daha birçok başarılara imza atacaksınız. Her zaman dediğim gibi spor çocuklarımız için çok önemli. Sakın sporu bırakmayın. Ama bu arada da derslerinizi ihmal etmeyin. Siz gençler bizlere Atamızın emanetçilerisiniz, sizde başarılarınızla Cumhuriyetimize sahip çıkacaksınız. Ben her zaman sizlerin destekçinizim. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.