Temiz Kent Foça

Temiz Kent Foça
  • 26 Aralık 2016 08:31

Foça Belediyesi öncülüğünde, farkındalık yaratabilmek amacıyla ‘Temiz Kent Foça’ Projesi başlatılıyor. Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi’nin birlikte hazırladığı ‘Temiz Kent Foça’ projesi 27 Aralık Salı günü saat 12.30’da başlayacak.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Temiz Kent Foça’ projesinin Foça’da başlayacağını, zamanla tüm mahalleleri kapsayacağını söyledi.

Başkan Demirağ, “Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi ile birlikte organize ettiğimiz ‘Temiz Kent Foça’ projesinin ilk günü halkın katılımıyla sokak temizliği gerçekleştireceğiz. Proje kapsamında evlere yönelik anket uygulamaları, işletmelerle, balıkçılarla, pazar yeri esnafıyla, oda, dernek, kooperatif ve platformlarla ve Foça Belediyesi’nin temizlik personeliyle yüz yüze görüşülerek, temizlik ile ilgili sorun ve çözüm yolları tespiti yapılacak” dedi.

Kent temizliği konusunda farkındalık yaratmak ve halkı bilinçlendirmek amacıyla planlanan ‘Temiz Kent Foça’ projesi ile kısa sürede hedeflerine ulaşacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Her ayın belli günlerinde değişik mahalle ve sokaklarda yaşayan vatandaşlarla birlikte temizlik yapacağız. ‘Temiz Kent Foça’ projesine tüm Foçalıları ve Foça’yı sevenleri bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.