Taraftardan Akpınar’a istifa çağrısı

Taraftardan Akpınar’a istifa çağrısı
  • 23 Mart 2017 23:03

Karşıyaka’nın Venezia ile karşı karşıya geldiği Basketbol Şampiyonlar Ligi maçında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın Karşıyaka taraftarı Bahtım Adeş’i dövdürdüğü iddia edilen olayın yankıları sürüyor.

Bahtım Adeş, maçın devre arasında Akpınar’ın kardeşi ve şoförünün kendisine saldırdığı burnunun kırıldığı ve olayın yargıya taşındığını iddia etmişti.

Maç sonu sosyal medyada Akpınar’a büyük tepki gösteren taraftarlar kafsinkaf.org sitesinde yaptıkları açıklamayla Akpınar’ı istifaya davet ettiler. CHP Genel Merkezi’ne de seslenen taraftarlar Akpınar’ın istifa etmemesi durumunda Genel Merkezin gereğini yapması gerektiğini ifade ettiler.

Biz kendi vatandaşını dövdüren başkan istemiyoruz diyen taraftarların açıklaması şu şekilde;

“Aşağıda imzaları olan Karşıyaka sevdalıları olarak diyoruz ki;
Bize İzmir Marşı ile  küfür eden tribünlerde fotoğraf çektirip paylaşan ve bundan dolayı kendisine tepki gösteren bir taraftarı basketbol maçında herkesin gözü önünde korumalarına dövdüren belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, istifa et… Bu kente uyum gösteremiyorsun.
CHP Genel Merkezi duy sesimizi!!! Biz kendi vatandaşını dövdüren başkan istemiyoruz. Saldırıya uğrayan arkadaşımız bugün bir operasyon geçirdi… Hüseyin Mutlu Akpınar istifa etmezse siz gereğini yapmalısınız…”

Taraftardan Akpınar'a istifa çağrısı Taraftardan Akpınar'a istifa çağrısı Taraftardan Akpınar'a istifa çağrısı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Yılmaz Devrim dedi ki:

    Hüseyin bey istifa edin lütfen! Siz yanlış yerde başkan adayı oldunuz. Karşıyaka halkı, memleketinizi ve tuttuğunuz takımı bile umursamadan Karşıyakalı olmadığınız halde size oy verip başkan yaptı ama ne yazık ki siz Karşıyaka halkına iyi karşılık vermediniz. Stadı engellediniz, halka sormadan tramvay faciasını çıkardınız. Yazık günah. Lütfen istifa edin! İstifa etmek erdemdir. Siyasi kariyerinizi başka yerde yapın.

  2. Ülkü dedi ki:

    Her aklı başında insan oraya stat yapılmasının uygun olmadığını bilir.İnsanları kışkırtanlar hakettikleri dayağı yer.Tamamen başkanı karalama kampanyası.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.