STK’LARDAN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’YE ZİYARET

STK’LARDAN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’YE ZİYARET
  • 11 Nisan 2019 09:17

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü göreve başlamasının ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

İzmir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Çiğli Şoförler Odası Başkanı İbrahim Bayram, Ata Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular. Çiğli Belediyesi Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, STK temsilcileri Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye özel yapılmış Türk Bayraklı tablo hediye ettiler. STK temsilcileri, yapmış oldukları ziyarette belediye olan ilişkilerin önemine değinerek, bazı istek ve önerilerini dile getirdiler.

STK temsilcilerini dinleyen Utku Gümrükçü; “Her türlü sorun taleplerinizi bize iletin. Halkımızın talepleri ve istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi üreteceğiz. 7/24 görevimin başındayım ve Çiğli için meclis üyelerimizle var gücümüzle çalışacağız.  Saha çalışmalarımız esnasında bizim de aldığımız notlar var. Çiğli ile ilgili sorunları yerinde görüp, sizlerle birlikte tespit edeceğiz. Her konuda esnafımıza destek çıkacağız. Birlikte çalışıp birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.