Sandal: “Bayraklı’da rekor oy aldık”

Sandal: “Bayraklı’da rekor oy aldık”
  • 18 Nisan 2019 16:23

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarını makamında ziyaret turlarına başladı. Bugün başladığı ziyaretlerine Yücel,  Kemalpaşa ve Bornova’nın ardından  Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandalı makamında ziyaret etti. Önce ilçe başkanlığında Cemalettin Alper’i ziyaret eden Yücel ardından tebrik ziyareti için Bayraklı Belediyesine geçti.
Bayraklı’da bir tarihi hep birlikte yazdık
Başkan Serdar Sandal, Deniz Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Bayraklı’da gerçekten rekor oy aldık. Bu hepimizin başarısıdır. Bayraklı’da bir tarihi hep birlikte yazdık. Ben il başkanımıza bize verdikleri desteklerden dolayı yanımızdan hiç ayrılmayan ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Parti rozetimi çıkarmayacağım fakat seçim dönemi boyunca verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimizi söz veriyorum. Örgütümüzle birlikte çalışacağız. Bu görüntü Bayraklı’nın özlediği bir görüntüydü. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Sandal: "Bayraklı'da rekor oy aldık"
Güzel bir oy oranıyla Bayraklı’yı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz
Seçimlerin üzerinden tam 18 gün geçtiğini dile getiren Deniz Yücel, seçimi kazandıkları ilçelerde ilçelere teşekkür turlarını da sürdüreceklerini dile getirerek; “Kazanmadığımız yerlerde de neden kazanamadığımızı tartışmak için ilçe ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bayraklı gerçekten AKP’nin bir takım planlar kurup hesaplar yaptığı İzmir’in göbeğinde metropol ilçelerinden bir tanesidir. 2009’dan beri 3 dönemde Serdar Başkan ile birlikte CHP’li bir belediye başkanı ile devam edecek. Belli kesimlerde AKP’nin göz koyduğu bizim için riskli gösterilen ilçelerdendi. Güzel bir oy oranıyla Bayraklı’yı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada hepimizin emeği katkısı var. Geçmişte bir çok kez genel başkanımız, bizler, ilçe başkanları, belediye başkanlarımız eleştirildi ama yine bu başarının en büyük payı olan yine genel başkanımızdır. Doğru adaylarla seçime girilmesinde Türkiye genelinde iyi sonuç almamızda katkısı var. Bundan sonraki başarıyı genele yaymak için örgütlerimizle birlikte yerel yöneticilerimizle bu başarıyla birlikte durmadan çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Bayraklı’da CHP’nin iktidarlığını kimse al aşağı edemez.
Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “Örgütümüzle organize olarak Bayraklı için inanılmaz bir oy oranıyla kazandık. Yüzde 55 oy oranıyla seçimi kazanmak her babayiğidin hakkı değildir. Sizlerin desteğiyle Bayraklının desteğiyle bu oyu aldık hepinize teşekkür ediyorum. Gece gündüz telefonlarımıza çıkarak yanımızda olduğunu bilmenizi istiyorum.  İl başkanımız zor bir süreçte görevi teslim aldı. O günden bu yana uyum içerisinde çalışmıştır. Bu da başarıyı nasıl getirdiğinin göstermiştir. Parti içerisindeki kavga dedikoduları geride kalmıştır. Danışma kurulu toplantılarında bizim eksiklerimiz yanlışlarımız varsa söylediklerinizden ders çıkararak daha iyi nasıl yapabiliriz bakmamıza gerekiyor. Bayraklı’da CHP’nin 2024 veya 2029 iktidarlığını kimse al aşağı edemez. Çünkü burada esas olan CHP’dir, kimse kendisini partisinin önünde görmemelidir. CHP varsa biz varız, CHP yoksa biz hiçiz” dedi.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.