“Resmi maç yapılabilecek sahaların sayısını arttırıyoruz”

“Resmi maç yapılabilecek sahaların sayısını arttırıyoruz”
  • 25 Nisan 2019 09:46

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçede amatörlerin maç yapacağı sahaların sayısını arttırmak için çalışmalara başladıkları müjdesini verdi. 3 yıl başkanlığını yaptığı Bornovalı masterlerin ziyaretinde konuşan Başkan İduğ, “Bornova’da futbol oynayan, geliştiren sizlersiniz. Birçok spor tesisimiz var. Bunların hepsine birlikte sahip çıkarsak büyüyebiliriz” dedi. Bornova Masterler Derneği yönetimi ise her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Bornova Masterler Derneği Başkanı Mustafa Göncü, tebrik edip, başarılar dilediği Dr. Mustafa İduğ’a, “İçimizden biri böyle bir göreve seçildiği için gururlu ve övünçlüyüz. Yanınızda olduğumuzu bilin. Bornova için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız” dedi.

Bornova Masterler Derneği’nin 3 yıl başkanlığını yaptığını hatırlatan Başkan İduğ, “Hepinizle birlikte futbol oynadım. Sizden isteğim Bornova Belediyespor’a üye olarak bizlere katkı koyun. Çünkü Bornova’da futbol oynayan, geliştiren sizlersiniz. Bir çok spor tesisimiz var. Bunların hepsine birlikte sahip çıkarsak büyüyebiliriz” diye konuştu.

Sahalar amatörler için yenilecek

Normal ölçülerde futbol oynanacak, yani amatör kulüplerin resmi maçlar için kullanacakları sahaları arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan İduğ,”Bu  amaçla resmi maç oynanamayan Naldöken ve Işıkkent Sahaları ile Taç Sanayi sahasını revize ediyoruz. Yusuf  Tırpancı Sahası’nın olduğu alanı ise bir spor kompleksine çevireceğiz. İki olan saha sayısını üçe çıkaracağız. Tribünleri çift taraflı yaparak tamamını kapalı hale getireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile görüştük. Aşık Veysel Rekreasyon alanının yanına bir futbol sahası yapma planımız da var” dedi.

İşimiz tesis yapmak ve yetiştirmek olacak

Yarışmacı takım yaratmanın belediyelerin işi olmadığını söyleyen Başkan Dr. Mustafa İduğ, “Bornova’da yarışan kulüpler olmalı ve biz onlara destek vermeliyiz. Bu doğrultuda biz amatör kulüplere ayrılacak bütçe ile çocuklara ayakkabı, eşofman alacağız. Tesis yapacağız. Yani bizim görevimiz spor alanı yapmak ve sporcu yetiştirmek olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan İduğ, 11 Mayıs’daki masterler final maçını Bornova Stadı’nda oynatma sözü de verdi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.