O isimden Başkan İnce’ye “ince ayar”

O isimden Başkan İnce’ye “ince ayar”
  • 17 Ekim 2016 09:45

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin nikah kıyarken sarfettiği sözlere Ak Parti İzmir İl Yöneticisi Hüseyin Ahmetoğlu’ndan sosyal medya üzerinden sert cevap geldi. Ahmetoğlu, Başkan İnce’nin Türkiye’nin durumu ile ilgili sarfettiği sözlere nikahı kıydığı salonun durumunu tarif ederek adeta ince ayar verdi. 

Belediye Başkanları nikah kıyarken çiftlere nasihatlarda bulunması bir gelenek haline gelmiştir. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’de kıydığı nikahlarda bu geleneğe uyan isimlerden biri. Son olarak kıydığı bir nikahta yeni evli çiftlere verdiği; “Ülkenin bu kötü günleri yaşamayacağı günlerde evlatlar yetiştirirsiniz” siyasi nasihatına nikahın davetlilerinden olan Ak Parti İzmir İl Yöneticisi Hüseyin Ahmetoğlu’ndan sosyal medya üzerinden sert cevap geldi. Ak Partili Ahmetoğlu kişisel Facebook adresinden nikahtan ve salondan 3 kare fotoğraf kullanarak, “Güzelbahçe Bld.Bşk.Mustafa İnce’nin ses düzeni olmayan, sıvaları dökülmüş, örümcek ağları sarmış, Türk bayrağına saygısızlığı had safhada, nikah salonun haline bakmadan kendince siyaset yapacak, diyerek çifte ettiği nasihat (ülkenin bu kötü günleri yaşamayacağı günlerde evlatlar yetiştirirsiniz) CHP mantığı kendi çöplüğüne bakmadan, ülkenin gidişatına laf ediyor, cürete bakarmısınız, Allah aşkına” şeklinde cevap verdi.

Salondan Çarpıcı Fotoğraflar

Ak Parti İzmir İl Yöneticisi Hüseyin Ahmetoğlu’nun paylaştığı fotoğraflarda salonun bakımsızlığı göze çarpıyor. Özellikle nikah masasının olduğu bölümün arkasındaki duvarda dökük sıvalar ile salona eğreti bir şekilde asılan ve Türk Bayrağı’na atılan düğüm dikkat çekiyor.

O isimden Başkan İnce'ye "ince ayar"

İnsanların Mutlu Gününe Yakışmayan Mekan

Konuyla ilgili kurumumuza açıklama yapan Ak Partili Ahmetoğlu, “İnsanlar en mutlu gününü daha özel bir mekanda yaşamak ister. Güzelbahçe Belediyesi malesef bu konuda sınıfta kalmıştır. Bu yetmezmiş gibi kendi mekanının dökülen boyalarını yaptıramayan ve kalabalığa seslenmek için basit bir ses düzeni kurmaktan aciz olan bir belediye başkanı çıkıp ülkenin durumu ile ilgili haksız ithamlarda bulunuyor. Başkan seçildikten sonra vatandaşlar sizden siyasi kimliğinizi bırakıp kente hizmet etmenizi beklerken siz insanların mutlu gününde siyaset yapmaya kalkıyorsunuz. Bu nikaha gelenlere resmen saygısızlıktır. Madem siyaset yapıp hükümeti eleştirmeye kararlısınız bari önce idarenizdeki nikah salonunun haline bakıp öyle konuşsaydınız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı

O isimden Başkan İnce'ye "ince ayar"

Kaynak; Medya Ege

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.