Nezir taraftarlarından Yücel’e tepki…

Nezir taraftarlarından Yücel’e tepki…
  • 20 Şubat 2019 13:41

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki 

Chp Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir’in Genel Merkez tarafından adaylığının çekilmesi üzerine bir grup Bucalı, Nezir’in seçim aracı ile birlikte konvoy oluşturarak, Chp İzmir İl Başkanlığı’nın binasına geldi.

Nezir taraftarlarından Yücel'e tepki...

İl Başkanı Deniz Yücel’in konu ile ilgili basın toplantısı yapacağı bilgisini alan Nezir taraftarları, İl Başkanı Yücel’e tepki göstererek il başkanlığı binası önünde slogan attı.Öfkeli kalabalık burada Suat Nezir’in seçim şarkısıyla tempo tuttu ve Deniz Yücel istifa sloganları attı.  Çevik kuvvet il binasında nöbet tutarken, polis mensupları il başkanlığı binasına sadece il binasına basın mensuplarını aldı. İl Başkanı Yücel, basın toplantısını iptal etmedi.

Nezir taraftarlarından Yücel'e tepki...

Ne olmuştu?

İddiaya göre Suat Nezir, meclis üyeliği listeleri belirlenirken İl Başkanı Deniz Yücel ile Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın müdahalesine itiraz etti. Nezir’in, Yücel ve Özkan’ın istediği isimlerle seçimi kazanamayacağını söylemesi üzerine çıkan tartışmanın ardından Genel Merkez devreye girdi ve aday değiştirildi.

Nezir’in açıklaması 

Nezir, “Bizi 3-5 tane zibidi yolumuzdan çeviremeyecek. Bu partiyi 3-5 tane çakala teslim etmeyeceğiz, izin vermeyeceğiz.” diye açıklamada bulunmuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı Belediyesi halkın belediyesidir!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.