Nazım Hikmet Bornova’da unutulmadı

Nazım Hikmet Bornova’da unutulmadı
  • 16 Ocak 2018 12:43

Memleket Şairi Nazım Hikmet 116. doğum gününde Bornova Belediyesi’nce düzenlenen organizasyonla anıldı. Küçük Park’ta düzenlenen “Ne güzel şey seni hatırlamak” isimli buluşmada Eylem ve Arkadaşları, Nazım şiirlerinden bestelenen şarkılarını seslendirdi.
Karlı Kayın Ormanı’ndan Seviyorum Seni’ye; hepsi birbirinden özel şarkılara genç yaşlı, kadın erkek tüm katılımcılar da eşlik etti. Soğuk havaya aldırış etmeden meydanı dolduran Bornovalılara, üzerinde Nazım Hikmet’in sözleri ve şiirlerinden alıntıların yazı olduğu özel bardaklarda kahve ikramı yapıldı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Nazım Hikmet’in şiirlerinin derlendiği “Henüz vakit varken gülüm” isimli kitabı hediye etti. Nazım Hikmet’in Dünya’nın tanıdığı ve saygı duyduğu bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Atila, “O, Bizler için hiç bir zaman ölmedi, düşüncüleriyle sonsuza dek yaşayacak” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Partili Çankırı 4 İlde Seçim Karnesini Değerlendirdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.