Nafiz Gürman Pazaryeri inşası hızla devam ediyor

Nafiz Gürman Pazaryeri inşası hızla devam ediyor
  • 12 Haziran 2018 11:03

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 280 pazarcı tezgâhının yer alacağı projede büyük ilerleme kaydetti. Temel çalışmasının tamamlanmasının ardından tavan için kolon direkleri dikilen pazar yeri, kısa sürede bitirilip, hizmete açılacak.

Bayraklı Belediyesi ilçeye kazandırdığı modern pazar yerlerine bir yenisini daha ekliyor. Bugüne kadar tamamlanan güzel görünümlü, modern ve çağdaş pazar yerleriyle önemli ihtiyaca yanıt veren Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni bir pazar yeri daha kazandırmak için çalışmalarına kısa süre önce başlamıştı. Ekipler, çarşamba günleri faaliyet gösteren Nafiz Gürman Pazar Yeri’ni sil baştan yeniliyor. Kubilay Caddesi üzerinde yapımına başlanan ve 5 bin 500 metrekare oturma alanına sahip projede hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanırken tavan için kolon demirleri dikildi. Zemine saha betonu sistemi uygulanacak pazar yerinin üstü daha sonra çelik kolon üzeri trapez kaplama ile kapatılacak. Pazar yerindeki 27 metrekare depo, tuvalet, zabıta ve revir odası ile çay ocağının bulunacağı yapının da kaba inşaatı bitti. Projeye göre 280 pazarcı tezgâh açacak.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

İlçedeki yatırımları sık sık gezen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Pazar Yeri’nde de incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Modern pazar yerleri için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Karabağ, “Nafiz Gürman Mahallesi Kubilay Caddesi üzerindeki mevcut pazar yerini yeni ve modern bir mekâna dönüştürüyoruz. Hem vatandaşlarımız hem de pazarcılarımız yeni pazar yerinde daha rahat ve sağlıklı bir ortamda alışveriş yapma imkânı bulacak. Kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.