Müjdeden önce işleri bitirin

Müjdeden önce işleri bitirin
  • 14 Ağustos 2018 10:43

Müjdeden önce işleri bitirin Müjdeden önce işleri bitirin

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un yapılması planlanan spor kompleksini sosyal medya hesabından kente müjde olarak paylaşmasının ardından Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Abdulvahap Batıhan’dan eleştiri geldi. Batıhan, kentte 5 senedir tamamlayamayan spor kompleksine vurgu yaparak, “Önce yarım bıraktığınız işleri tamamlayın sonra müjde verin” dedi. Batıhan, Kaymakam Tunç’un siyasi kulislerde Ak Parti’den Belediye Başkan adayı olarak adının geçtiğini de belirterek, etik olarak makamından ayrılması gerektiğini de dile getirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya için muhtarları topladığı iddia edilen Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un önceki gün sosyal medyada yaptığı spor kompleksi müjdesine CHP’li Karabağlar Belediye Meclis üyesi Abdulvahap Batıhan’dan tepki geldi. Batıhan, Kaymakam Tunç’un bölgede yarım kalan yatırımlara karşı duyarsız kaldığını ifade ederek şunları ifade etti;

“Keşke Sayın kaymakam spor kompleksi müjdesi verirken biraz kentte ne yapıldığına baksaydı. Defalarca dile getirdiğimiz yarım yatırımlara gözlerini ve kulağını kapatanların müjde adıyla yatırım beyan etmesi samimi bir davranış değil. Yunus Emre Mahallemizde 4-5 yıldır bitirilemeyen toplamda 1 kat olan spor kompleksi yarım halde duruyor. Yine Sayın Tunç’un makam odasının da bulunduğu Kaymakamlık Binası’nın önünde yer alan hizmet binası 14-15 senedir yerinde sayıyor. Bunlar yerinde sayarken 10 yeni proje nasıl yapılacak? Sayın Kaymakam, önce yarım bıraktığınız işleri tamamlayın sonra yeni işler için müjde versin.”

Eleştirmeyip yaptığımız işlere bakın

Muhtarlar toplantyısında Karabağlşart Belediyesi ile ilgili eleştirilere de değinen CHP’li Meclis Üyesi Batıhan, “CHP’nin Karabağlar halkını cezalandırdığını iddia ediyorlar. Bunu demek Karabağlar halkının aklıyla dalga geçmektir. Kendileri 1 katlık tesisi 4-5 yıldır bitiremezken biz aynı bölgede 6-7 ayda kapalı pazar yerini bitirdik. Açıklama yapmadan önce elinizi vicdanınıza koyacaksınız” diye konuştu.

Seçim Yatırımı mı yapıyor?

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’un adının siyasi kulislerde Ak Parti’nin Karabağlar Belediye Başkan adayı olarak geçtiğini de ileri süren Batıhan şöyle devam etti;

“Ak Partili vekiller için toplantı düzenlemek, o toplantılarda belediyenin hizmetlerini hiçe sayılıp yalan yanlış iddialarla siyaset yapılmasının önünü açmak, Hükümet adına müjdeler vermek siyasi yatırım değil de nedir. Sayın Tunç’un gönlünde Karabağlar Belediye Başkanı olma hayali yatabilir. Siyasi kulislerdeki iddialar bu hayali kurmasına sebep olmuş olabilir. Eğer böyle bir düşüncesi varsa siyaset anlamında etik olan oturduğu koltuğu bırakması ve sahaya inmesidir.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.