Muhtarlarla “ortak akıl” buluşması

Muhtarlarla “ortak akıl” buluşması
  • 14 Ağustos 2018 08:22

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ilçedeki 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi, hizmet ve projeleri değerlendirdi.  Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki Meclis Salonu’ndaki toplantıda muhtarlar yapılan proje ve hizmetlere teşekkür etti. Başkan Atila’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar; görüş, öneri ve isteklerini de iletti.

İlçede görev yapan muhtarları mahalle ziyaretleriyle sık sık ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila hizmet buluşmalarına devam ediyor. 45 mahalle muhtarıyla  Bornova Kültür Merkezi içindeki Meclis Salonu’nda bir araya gelen Başkan Atila, hizmet ve projeleri değerlendirdi, görüş ve önerileri dinledi.

Görüşlerimiz dikkate alınıyor

Bornovalı muhtarlar Başkan Atila’nın proje ve hizmetleri herkesin görüşünü alarak hayata geçirmesi uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkan Atila 4.5 yıl boyunca mahallemizde bizlerle bir araya geliyor. Hem bizim hem de vatandaşların görüş ve önerilerini alıyor. Bugün de hep birlikte bir değerlendirme yaptık. Hem koordinasyon hem de fikirlerin ortaya koyulması anlamında çok önemli bir toplantı oldu” dedi.

Hizmetler değerlendirildi

Muhtarların vatandaşlara en yakın kamu birimi olarak önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Atila da, “Zaten mahallelerimizde sürekli  muhtarlarımızla buluşuyoruz. Şimdi hep birlikte tüm mahallelerimizdeki hizmetlerimizi değerlendirdik. Hayata geçirilen proje ve hizmetlerimizi ele aldık. Her zaman ki gibi çok iyi görüşler ortaya çıktı. Bornova’daki bu birliktelik gücümüzü artırıyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.