MHP’li Başkandan Sürekli’yi ziyaret

MHP’li Başkandan Sürekli’yi ziyaret
  • 22 Nisan 2019 14:36

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimlerinde alanda  iyi bir uyum ve performans gösterdiğini belirten AK Partili Sürekli, “Seçim sonuçları tartışılır ancak çok güzel bir süreç geçirdik. Veysel Bey’e yardımcılarına, MHP teşkilatına,  belediye başkan adaylarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhur İttifakı’nın kurulmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeliye de çok teşekkür ederim. Cumhur İttifakı ülkenin bekası için kuruldu. Bizim ittifakımız pazara kadar değil mezara kadar. İki ittifak olarak 5 belediyemiz var. Projeleri beraber geliştireceğiz ve beraber çalışacağız. Aliağa belediyesi de bizim belediyemiz onu da 4 belediyemiz ile aynı kabul ediyoruz. İzmir’in geleceği için 30 belediye ile de çalışmaya hazırız projelerine destek vereceğiz. Her şey vatımızın bölünmez bütünlüğü için. O nedenle 30 Belediye devamlı irtibat halinde olacağız. Yine beraber olacağız. Ülkü ocakları da hep yanımızda oldu” dedi.

BAŞARI DİLEDİ
MHP İl Başkanı Veysel Şahin ise,  Sürekli’ye il başkanlığı görevinde başarı dileyerek, “Kerem Ali Sürekliye hayırlı olsuna geldik. Kendisini geçmişten yakından tanıyoruz. Bu süreci çok iyi götüreceğine inanıyoruz. Destekçisi olacağımıza ifade ediyorum. Allah yardımcısı olsun” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA SALDIRIYLA İLGİLİ KONUŞTULAR
CHP Lideri Kemal Klılıçdaroğlu’nun Ankara Çubuk’ta şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili ise AK Partili Sürekli, “Şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Terörün her türlüsüyle mücadele edeceğiz. Saldırıyı şiddetkle kınıyoruz. Sayın Kılıçdaroğluna geçmiş olsun. Hükümet yetkilileri gerekeni yapacaktır” derken, MHP’li Şahin ise, “Ben de geçmiş olsun diyorum. Çirkin bir saldırı… Saldırı 4 askerin şehit olduğu törende oldu. Yaralılarımız ve şehitlerimizi unuttu, başka şeyler konuşuyoruz bundan kim faydalanıyorsa faili onlardır” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.