Menemen’de arsaya dökülen çöplerde “koltuk” bile var

Menemen’de arsaya dökülen çöplerde “koltuk” bile var
  • 7 Ağustos 2018 16:23

Menemen’de artık sıradanlaşan çöp dağları ve moloz artıkları sorunu her geçen gün ilçedeki vatandaşları daha çok rahatsız ediyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in makam koltuğuna gelen haciz haberi dün gündeme bomba gibi düşmüştü. Whatsapp ihbar hattına gönderilen fotoğraflara yansıyan çöpteki koltuk görüntüsü de oldukça manidar karşılandı.

Menemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile var

Boş arazilere bırakılan ve belediye tarafından temizlenmeyen çöp ve moloz yığınlarının içinde göze çarpan koltuk ilginç bir görüntü oluşturdu. Ayrıca ilçede yaşayan vatandaşlar aylardır çözülemeyen çöp ve molozların toplanamaması sorunundan da sorumlu tuttukları Menemen Belediyesi’nden şikayetlerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Menemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile varMenemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile varMenemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile varMenemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile varMenemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile varMenemen'de arsaya dökülen çöplerde "koltuk" bile var

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.