Menderes’te Asfalt Festivali

Menderes’te Asfalt Festivali
  • 19 Nisan 2018 10:00

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçede başlattıkları yol yapım çalışmalarını festivale benzeterek, tüm vatandaşları asfalt festivaline davet etti.
Menderes Belediyesi tarafından İZSU’nun kazıp bıraktığı yollarda başlatılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe merkezinde gerçekleştirilen çalışmaların başında yer alan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, asfalt festivali gerçekleştirdiklerini kaydederek, vatandaşları çalışmaları yerinde incelemeye davet etti. Başkan Soylu’ya 24. Dönem İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü’den de destek geldi.
Festivalimize bekliyoruz
Konuklarını makamında değil yol çalışmalarının olduğu yerde ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Artık sokaklardayız. İZSU’nun bizi düşürdüğü halden ilçemizi kurtarmaya kararlıyız. Bu kapsamda başlattığımız yol yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçe merkezimizin dört bir noktasında ekiplerimiz çalışırken ben de işin başında yer alıyorum. Biz bir festival başlattık. Ama bizimki diğerlerinden biraz farklı. Bizimki asfalt festivali, bizimki hizmet festivali. Tüm vatandaşlarımızı da festivalimize katılmaya davet ediyorum. Çalışmalarımız sırasında bize destek için gelen 24. Dönem Milletvekilimiz Sayın Rıfat Sait’e ve MHP İlçe Başkanı Sayın Önder Böncü ve teşkilatına teşekkür ederim” dedi.

Menderes’te Asfalt Festivali Menderes’te Asfalt Festivali

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıldönümü Bornova’da kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.