Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen’e takipçilerinden övgü yağdı

Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen’e takipçilerinden övgü yağdı
  • 20 Haziran 2019 14:33

13 Nisan’da oğlu Karan’ı kucağına alan Fahriye Evcen, makyajsız fotoğrafını paylaştı. Doğal güzelliği ile büyüleyen Evcen’e, övgü dolu yorumlar geldi. Takipçileri, Evcen’in güzelliğinin sırrını “Karan etkisi” olarak yorumladı.

2017 yılında sade bir törenle evlenmelerinin ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin bebekleri de geçtiğimiz nisan ayında dünyaya gelmişti.

Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e takipçilerinden övgü yağdı

MAKYAJSIZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Oğlu Karan’ı kucağına alan çiçeği burnunda anne Fahriye’nin, huzurlu ve mutlu olduğu paylaşımlarına da yansıyor. Doğum sonrası ara ara paylaşımlar yapan güzel oyuncu, son olarak makyajsız bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ormanda oğlu Karan’ı alarak yürüyüşe çıkan Evcen, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e takipçilerinden övgü yağdı Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e takipçilerinden övgü yağdı Makyajsız fotoğrafını paylaşan Fahriye Evcen'e takipçilerinden övgü yağdı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.