Livaneli’den İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yalanlama!

Livaneli’den İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yalanlama!
  • 31 Ağustos 2018 14:55

Ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’den 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği konser hakkında bir açıklama yaptı. Livaneli “Basına yansıtılan ve sahnede ben varmışım gibi bir izlenim veren haber ve açıklamalar gerçek dışıdır.” dedi.

Livaneli'den İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yalanlama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında konser düzenleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek konser ile ilgili “İzmir Büyükşehir Belediyesi,  “1  Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında,  hayatını barışa ve özgürlüğe adamış usta sanatçı Zülfü Livaneli ile  konuk sanatçılar  Nükhet Duru ve Zuhal Olcay’ı İzmir seyircisiyle buluşturacak. Ferhat Livaneli Orkestrası ve Livaneli Korosu’nun yer alacağı etkinlik kapsamında, usta sanatçının dillerden düşmeyen “Özgürlük”, “Memik Oğlan” ve “Gün Olur Alır Başımı Giderim” gibi ölümsüz şarkıları, 1 Eylül Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı saat 21.00’de İzmir’de nefes bulacak” açıklamasında bulunmuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Protokol Müdürlüğü de attığı SMS ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Nükhet Duru, Zuhal Olcay ve Zülfü Livaneli’yi İzmir seyircisiyle buluşturacağını belirtmişti.

Livaneli'den İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yalanlama!

Livaneli: “haberler gerçek dışıdır”

Gerçekleştirilen bu duyurularla ilgili ünlü sanatçı Zülfü Livaneli’den İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni yalanlar nitelikte bir açıklama geldi. Livaneli sahneden olmayacağını belirtirken “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1 Eylül Barış Konseri, benim şarkılarım üzerine değerli sanatçılar Nükhet Duru ve Zuhal Olcay’ın vereceği ”Livaneli Şarkıları” konseridir. Kendilerine Ferhat Livaneli orkestra ve korosu eşlik edecektir.” ifadelerini kullandı.

Livaneli’nin açıklaması şöyle:

ZORUNLU BİR AÇIKLAMA: BENİM KONSERİM DEĞİL

“İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1 Eylül Barış Konseri, benim şarkılarım üzerine değerli sanatçılar Nükhet Duru ve Zuhal Olcay’ın vereceği ”Livaneli Şarkıları” konseridir. Kendilerine Ferhat Livaneli orkestra ve korosu eşlik edecektir. Basına yansıtılan ve sahnede ben varmışım gibi bir izlenim veren haber ve açıklamalar gerçek dışıdır. Çok sevdiğim saydığım İzmirlilerle, yanlış haberler yüzünden üzüntü yaşamamak için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.
Saygılarımla”

Livaneli'den İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yalanlama!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.