Kursiyerlerden Muhteşem Sahne Performansı

Kursiyerlerden Muhteşem Sahne Performansı
  • 24 Mayıs 2018 11:02

Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda eğitim alan Bornovalılar, sahneye çıkmanın ve eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Halk oyunları ve bale kursiyerleri Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’ndaki yıl sonu gösterilerinde hünerlerini sergiledi.

Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda eğitim alan kadın-erkek, yaşlı-genç-çocuk binlerce Bornovalı, sahneye çıkmanın ve eserlerini sergilemenin heyecanını yaşıyor. Son olarak halk oyunları ve bale kursiyerleri Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda hünerlerini sergiledi. Sahnedede sergiledikleri figürlerle büyük beğeni toplayan kursiyerler, Bornovalılara keyifli bir gece yaşattı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornovalıları açtıkları kurslardan yararlanmaya davet ederek, “Hobi ve beceri edindirme kurslarımız Bornovalıların yeteneklerini keşfedip kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar. Yoğun ilgi gören kurslarımızın sonuçlarını sahnede görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kurs merkezleri ve verilen kurslar:

Bornova Merkez: Bağlama, gitar, piyano, keman, yan flüt, seramik, resim, satranç, takı tasarım, el sanatları, fotoğrafçılık, halk oyunları, bale, zumba, latin dansları, çocuk korosu, kadın korosu, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği.

Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri: Bağlama, gitar, piyano, keman, resim, satranç, el sanatları, bale, zumba, çocuk korosu, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, takı tasarım.

Altındağ Atatürk Kültür Merkezi: Bağlama, piyano, keman, resim, satranç, bale, takı tasarım, el sanatları, zumba, çocuk korosu.

Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi: Resim, takı tasarım, el sanatları, satranç, gitar.

Engelsiz Yaşam Merkezi: Kadın Korosu.

Cumhuriyet Evi: Keman, gitar, darbuka, kanun, resim, satranç

Pınarbaşı Kültür Merkezi: Satranç, resim, gitar, el sanatları, takı tasarım, keman, bağlama, çocuk korosu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.