Körfezde konser keyfi

Körfezde konser keyfi
  • 21 Ekim 2017 11:16

İzmir Büyükşehir Belediyesi, konser keyfini körfez üzerine kurduğu 375 metrekarelik yüzer platforma taşıdı. Jehan Barbur’un “deniz üstündeki” renkli konserini izleyenler arasında Başkan Kocaoğlu da vardı.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi, ilk kez deniz üzerinde bir sahnede gerçekleştirilen konserle taçlandı. Konak Vapur İskelesi’nin hemen yanındaki Çim Amfi önünde hazırlanan 375 metrekarelik yüzer platformda sahne alan çok yönlü sanatçı Jehan Barbur, izleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı. “Günbatımı Konserleri” adı altında düzenlenen etkinliğin izleyicileri arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da vardı. Başkan Kocaoğlu, çim amfi üzerinde konseri izleyen müzikseverlerle birlikte tempo tutup şarkılara eşlik etti.

Yüzer platform üzerindeki “Günbatımı Konserleri”nin ikincisi, 21 Ekim Cumartesi (bugün) akşamı Bostanlı Rekreasyon Alanı Günbatımı Seyir Terası karşısında gerçekleştirilecek. İzmirli pop sanatçısı Ege, unutulmaz şarkılarını “deniz üstünden” seslendirecek,

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.