Körfez Festivali’nde ödül gecesi

Körfez Festivali’nde ödül gecesi
  • 23 Eylül 2018 11:14

 

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen İzmir Körfez Festivali’nin ikinci gününde kano, kürek, dragon ve yelken yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Arkas Holding, Yelken Federasyonu, Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ve Levent Marina işbirliği ile bu yıl ikinci kez düzenlenen İzmir Körfez Festivali’nin ikinci gününde ödül coşkusu yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kano,  Yelken, Kürek ve Dragon yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Bostanlı Rekreasyon Alanı Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen ödül töreninde ilk önce kano yarışlarında yarışan sporcular plaketlerini aldı.

 

Kano yarışlarında 6 kategoride ödül

Kano yarışlarında “Yıldız Kadınlar” kategorisinde Yağmur Çevik birinci olurken, ikinciliği Melike Öntürk, üçüncülüğü Teksin Naz Çelik kazandı. “Yıldız Erkekler”  kategorisinde Kaan Kuş birinci oldu. Bu kategoride ikinciliği Fırat Ünsal, üçüncülüğü Harun Koç kazandı. “Genç Kadınlar” kategorisinde Feyzanur Akçay birinci, Sude Ünsal ikinci, Zeynep Yüksel üçüncü oldu. “Genç Erkekler”de  Remzi Özen birinciliği alırken, ikincilik ödülünü Berke Kertiş, üçüncülük ödülünü ise Mert Tanyeli kazandı. “Büyük Bayanlar” kategorisinde  birinciliği Sevcan Kanat, ikinciliği Leyla Özer, üçüncülüğü Gaye Çetin kaya aldı. “Büyük Erkekler” kategorisinde ise Mert Çıracı birinci, Yaşar Akarsu ikinci, Berkay Bağdatlı da üçüncü oldu. aldı.

 

Yelkende 150 sporcu yarıştı

150 sporunun katıldığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Yelken Yarışı’nda “Optimist Genel Kategorisi”nde Göztepe Spor Kulübü’nden Can Ertürk birincilik kürsüsüne çıkarken, ikincilik kürsüsünde ARM Urla Yelken Kulübü sporcusu Mustafacan Öztuncel, üçüncülük kürsüsünde Okyanus Arıkan yer aldı. “Optimist Kız” kategorisinde birinci  ARM Urla Yelken Kulubü’nden Okyanus Arıkan, ikinci Arkas Çeşme Yelken’den Bade Nur, üçüncü ise ARM Urla Yelken Kulübü’nden Kayra Başaraner  oldu.

“Optimist Junior Genel” kategorisinde Göztepe Spor Kulübü’nden Göktuğ Öztuncel  birincilik, KSK Yelken Kulübü’nden Uğur Yıldırım ikincilik, Arkas Çeşme Yelken Kulubü’nden Sarp Süleyman ile Yusuf Özen üçüncülük ödülünü aldı. Yelken yarışlarında son olarak “Laser 4.7 Genel” kategorisinde de Arkas Çeşme Yelken Kulubü’nden Tarhan Öğütçü birinci, Karşıyaka Spor Kulübü’nden Uygar Kızılkaya, yine aynı kulüpten Alican Uğurlu üçüncülük kürsüsüne çıktı. “Laser 4.7 Kız” kategorisinde Göztepe Spor Kulübü’nden Aslı Akbeniz, Foça Yelken İhtisas’tan Sibel Yıldırımcı, yine aynı kulüpten Irmak Karaorman üçüncü oldu. &ld quo;Laser 4.7 Junior” kategorisinde birincilik ödülünü ARM Urla Yelken Kulübü’nden Mithat Metehan Mete, ikincilik ödülünü Göztepe Spor Kulübü’nden Aslı Akbeniz, üçüncülük ödülünü ise Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nden Yaman Aktolun aldı. “Laser Radial Genel” kategorisinde Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nden Doruk Demircan birinci, Karşıyaka Spor Kulübü’nden Deniz Atay ikinci, Arkas Çeşme Yelken Kulübü’nden Berk Emil üçüncü olarak kürsüye çıktı. “4.20 Genel” kategorisinde ise Göztepe Spor Kulübü sporcusu Atahan Böke ile Okay Aksun birinci, KSK Yelken’den Lara Cindoğlu ile Deniz Pala ikinci, Göztepe Spor Kulübü’nden Gökçe Avcı ile Begüm Suaydın üç ;üncü oldu. Yelkencilere ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ verdi. Dragon yarışlarında Yunus takımı birinci, Arizona Kertenkele takımı ikinci, Bal Porsukları üçüncü oldu. Kürek yarışlarında ise İzmir Kürek takımı birinci sırada yer aldı.  Ödül töreni, Şenay Lambaoğlu’nun konseri ile devam etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu: Modern Hayvan Barınakları ve Hayvan otelleri hizmete açılacak

Körfez Festivali etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda bir araya gelen İzmirliler ise  Moonstar Dans Takımı Flashmob gösterisi ve ardından Cem’niyet Grubu ve Turhan Yükseler Orkestrası eşliğinde Cem Karaca şarkıları ile keyifli bir akşam geçirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.