KOLKATA’DAN GELEN HİNTLİ ŞEFLERLE SWISSOTEL İZMİR’DE HİNT YEMEK FESTİVALİ

KOLKATA’DAN GELEN HİNTLİ ŞEFLERLE SWISSOTEL İZMİR’DE HİNT YEMEK FESTİVALİ
  • 17 Eylül 2018 13:31

Swissôtel Büyük Efes; Hint Mutfağı’nın Hintli konuk şefleriYash Raj Bhati ve Ayan Samanta’nın leziz sunumlarının yeraldığı Hint Yemek Festivali kapsamında misafirlerini ağırladı. Swissôtel Kolkata’nın Şefleri olan Bhati ve SamantaHindistan’dan getirdikleri baharatlar ile festivalin misafirlerinebir lezzet şöleni yaşattı.

Swissôtel Büyük Efes’in ana restoranı olan Café Swiss’te;Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya’nınkatılımıyla gerçekleşen Festival Açılış seremonisinde Hint kültürüne uygun bir açılışın ardından, otelin Operasyon Direktörü Koray Sarısan ile birlikte kurdele kesiminigerçekleştiren Bhattacharyya: İzmir’e ilk gelişinin İzmir Fuarısebebi ile olduğunu ve İzmir’de olmaktan mutluluk duyduğunuaktardı. Böyle organizasyonlar ile iki ülke arasında dostluğunpekiştiğini söyleyen Bhattacharyya; Swissôtel Büyük Efes ailesiile bu özel Hint Yemek Festivali için tebriklerini paylaştı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.