“KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ…”

“KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ…”
  • 7 Mart 2016 15:58

GAZETE  EGE/ Kurultay sonrası Karşıyaka Eski Belediye Başkanı Cevat Durak’la ziyaret turlarına başlayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bu ziyaret turlarını kardeşliği, birliği pekiştirmek adına yaptıklarını dile getirdi. Sadece CHP’li belediyelere gitmeyeceklerini belirten Şahin, Ankara’ya gittiklerinde AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Necip Kalkan’ı da ziyaret ettiklerini söyledi.

“KİMİN NEREYE GİDECEĞİNİ ZAMAN GÖSTERİR”

Bu ziyaret turlarındaki amacın 2019’da gerçekleşecek yerel seçimlerde Cevat Durak’ın büyükşehir’e aday olma söylentileri ile bir bağlantısı olup olmadığı sorusuna ise, “Kimin nereye gideceğini zaman belirler şuan ki hedefimiz kardeşliği birliği ve beraberliği pekiştirmek kimin nereye gideceği beni hiç ilgilendirmiyor. Bugün ki İzmir Büyükşehir Belediye başkanımız görevini gayet iyi yapıyor, kalmak ister kalır ya da başka arkadaşlar çıkar o da olur. Bunu medeni bir şekilde karşıladığımızda parti parti olacaktır” dedi.

“SIKIŞINCA KÜRT, SIKIŞINCA TÜRK…”

Ziyaretler hakkında bilgi veren Şahin, “Ben partiye geldiğim günden beri kardeşliği pekiştirmeye çalıştım. Kimileri sıkışınca kürt, sıkışınca türk diyorlar. Biz kardeşliği pekiştirmek için ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.  2004’te yapmam gereken ziyaretleri anca yapabiliyorum. Daha önce yapmalıydık” diye konuştu.

Bu ziyaretlerin neden Eski Başkan Cevat Durak’la yaptığı sorusuna ise Başkan Şahin, “Bu ziyaretleri biriyle yapmalısınız aklıma dostluğuna, kardeşliğine inandığım Cevat Durak geldi. Konuyu kendisine  açtım ve sağolsun onay verdi. Sadece CHP’lilere değil AK Partililere de gidiyoruz Ankara’ya gittiğimizde İzmir Milletvekilleri Necip kalkan ve Kerem Ali Sürekli’ye de ziyaret gerçekleştirdik. Genel merkeze de gittik. İlçe başkanlıklarımızı, ilçe belediye başkanlarımıza başladık aslında herkes yapmaya çalışıyor ama yapamıyor kendine öz güvenin varsa çıkıp gezeceksin. Sürekli şehit veriyoruz bu acıları ortadan kardeşlik kaldırır. Ben gideceğim ki o da bana gelecek ve çok güzelde tepkiler alıyoruz. Millet özlemiş birbirine gidip gelmeyi” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.