Karşıyaka’nın Utanç Fotoğrafı

Karşıyaka’nın Utanç Fotoğrafı
  • 14 Eylül 2016 10:27

İzmir’in ve Karşıyaka’nın güzide bölgelerden olan Bostanlı Sahili’nde görülen kötü görüntüler vatandaşların tepkisini çekiyor. İzmir’in bir dönem en temiz denizine sahip olan Bostanlı Sahili, ortaya çıkan görüntüler “Karşıyaka’nın Utanç Fotoğrafları”na konu olmuş durumda.
Karşıyaka’nın nadide bölgelerinden olan ve bir dönem vatandaşın en çok tercih ettiği sahil kısmı olarak bilinen Bostanlı Sahili atılan çöpler ve bakımsızlık nedeniyle adeta çöplüğe döndü. Sahil şeridine atılan aralarında alkol şişelerinden, kamyon lastiğine, karton kutulardan atık parçalarına envai çeşit çöp büyük bir çevre kirliliği yaratmasının yanı sıra önemli bir görüntü kirliliğine de yol açmış. Bu durum vatandaşları rahatsız ettiği kadar canlıları ve doğayı da zarara uğratıyor. Çevre sakinleri konuyla ilgili defalarca belediyeye şikayette bulunulduğunu ama sonuç alamadıklarını belirterek isyan ediyor.

Karşıyaka'nın Utanç Fotoğrafı
Batık tekne dahi bırakılmış
Sahilde kömür torbaları, pet şişeler, alkol şişelerinden oluşan pislik ve çöp yığını içinde Çöp ve pislik dolu bir teknenin olduğu gibi bırakılması da dikkatlerden kaçmıyor. Sahile demir atan teknelerin diplerinde de denizin kıyıya vuran çöplerin ve kayaların arasına sokuşturulmuş ve atılmış çöplerin çevreye yaydığı kötü koku bölgee ikamet eden ve gezinti için gelen  vatandaşlara verdiği rahatsızlık her geçen gün artarken temizliğin ne zaman yapılacağı merak konusu.

Karşıyaka'nın Utanç Fotoğrafı
Başkan Akpınar’a Seslendiler!
Durumdan rahatsız olan çevre halkı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın sorunun çözümü için harekete geçmesini talep ederek; “Defalarca girşimde bulunmamıza rağmen bu pisliği temizlemek içn kimse çaba sarfetmedi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sıkça mutlu bir Karşıyaka’dan bahsediyor. Maalesef Bostanlı’da ikamet edenler olarak bu durum nedeniyle mutsuzsuz. Umarız Sayın Başkan Akpınar bu çağrımızı duyar da sorunun çözümü için harekete geçer” diye konuştu.

Karşıyaka'nın Utanç Fotoğrafı

Kaynak: Medya Ege

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mehmet dedi ki:

    Yapacağınız haberin ben sizin o gösterdiğiniz yer balıkçı barınağı ordada bie köşesi çöp bira şişeleri balıkçıların içip attıkları çöpler neden hemen belediyeyi suçluyorsunuz önce kendimize baksak ondan sonra belediyeye suç atalım

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.