Karşıyaka’da İşkembeler şişti

Karşıyaka’da İşkembeler şişti
  • 18 Eylül 2016 14:11

Karşıyaka Belediyesi tarafından Örnekköy’de kurulan kurban satış merkezinin etrafında oluşan çirkin görüntü tehlike arzediyor. Hayvan merkezinin sağlıksız ortamı bir yana boşaltılan ağıllardaki hayvan pislikleri yol kenarında çirkin görüntüler oluşturuyor. Örnekköy Mezarlığı ve Örnekköy Şantiyesi arasında yer alan bölümde ise kesilen kurbanların iç organlarının gelişi güzel ortalığa atıldığı gözleniyor. Özellikle sıcak havalar nedeniyle bakteri üretiminin yüksek seviyede olduğu göz önüne alınırsa  salgın hastalığa adeta davet çıkarılıyor. Bu durum sıcak hava nedeniyle şişen ve çevreye çok ağır koku yayan işkembelerden de belli.

Karşıyaka'da İşkembeler şişti

Öte yandan kurban atıklarından çevreye yayılan koku bölgedeki hakim rüzgarlar nedeniyle bölgeye yakın Örnekköy, Soğukkuyu, Gümüşpala ve Şemikler’den hissedilmeye başlandı.

Karşıyaka'da İşkembeler şişti

Huzurevi’nin Burnunun Dibi

Kurban içorganları ve dışkılarının bulunduğu bölgede yoğun ziyaretçi çeken Örnekköy Mezarlığı’nın dışında dikkat çeken bir diğer yer de İzmir’in en önemli ve en büyük huzurevlerinden olan Zübeyde Hanım Huzurevi’nin de yer alması. Gerek Örnekköy Mezarlığı’na gerekse de Zübeyde Hanım Huzurevi’ne gelenler ortaya çıkan manzaradan rahatsızlıklarını dile getirerek şunları söyledi;

Karşıyaka'da İşkembeler şişti

“Karşıyaka Belediyesi burada Kurban satış ve kesim merkezi açtığı günden beri bölgede ağır koku ve sağlıksız bir ortam oluştu. Ortaya çıkan bu görüntü ciddi şekilde rahatsızlık veriyor. Belediyenin ana şantiyesinin hemen yanıbaşında oluşan bu görüntüye önlem alınmaması büyük bir skandal. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar hiç mi bu şantiyeye gelipte bu manzarayı görmedi. Hadi kendisi gelmedi burada yetkililer kokudan yada oluşan görüntüden hiç mi rahatsız değiller?”

Karşıyaka'da İşkembeler şişti

Kaynak:Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.