Karşıyaka maçında inanılmaz olay

Karşıyaka maçında inanılmaz olay
  • 23 Mart 2017 13:43
  • Basketbol Şampiyonlar Ligi Çeyrek finalinde Karşıyaka’nın Venezia’yı 74-71 yendiği maçın devre arası ve sonrasında şok bir olay yaşandığı öne sürüldü.

Devre arasında hava almak için dışarı çıkan Karşıyaka taraftarı Bahtım Adeş’e Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın kardeşi ve şoförünün “Sen başkanımıza nasıl küfür edersin” diyerek saldırdığı iddia edildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş’ın Olympiakos ile İstanbul’da yaptığı karşılaşmaya giden Akpınar’a Karşıyaka taraftarları büyük tepki göstermişti. Beşiktaşlıysan Karşıyaka maçına gelmeyeceksin diyen Karşıyakalıların dünkü müsabakada da Akpınar’a tepki gösterdiği ve yaşanan olayın da bu konuyla ilgili olduğu iddia edildi.

Karşıyaka maçında inanılmaz olay

Konuyla ilgili Gazete Ege’ye konuşan Bahtım Adeş Akpınar’a Beşiktaş maçındaki fotoğraflarıyla ilgili herhangi bir tepki göstermediğini ve küfür etmediğini ifade etti.

 

Karşıyaka maçında inanılmaz olay

Adeş şu ifadeleri kullandı:
“Saldıranların kim olduğunu bilmiyorduk. Daha sonra öğrendik ki Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın kardeşi ve şoförüymüş. Devre arasında hava almak için dışarı çıkmıştım. O sırada eski bir arkadaşımla karşılaştım. Onunla sohbet ederken iri bir adam geldi ve “Sen başkanımıza nasıl küfür edersin” diyerek kafa attı. Birkaç yumruk daha aldım. Polis geldi şikayetçi olup olmayacağımı sordu olacağımı belirttim. Sen bekle maç bitiminde seni karakola götüreceğiz dediler. Maç bitmeden Hüseyin Mutlu Akpınar’ın salondan ayrıldığını gördüm ve peşinden bende çıktım. Arkasında seslendim. Beni tanıyor musun, ben sana ne yaptım ki bana bunu yaptırdın dedim. Sen bana küfür ettin , o..ç.. dedin dedi. Ben ona küfür etmediğimi anlatmaya çalışırken bu sefer doğrudan kendisi üzerine yürüdü. Polis araya girdi, beni alıp karakola götürdüler. Şikayette bulunduk, iş artık yargıda. Burnum kırılmış, az önce bir operasyon geçirdim. Ne olursa olsun bir belediye başkanı böyle yapmamalıydı.”

Karşıyaka taraftarı sosyal medyada büyük tepki gösterdi

Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay Karşıyaka maçında inanılmaz olay

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki, haftaya asfalt çalışmasıyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. tuncer dedi ki:

    Başkan geçen sene ispanyada barcelona maçındaydı.maçlara gidipte 2.bir takım tutmayan kaç kişi var merak ediyorum

  2. Yılmaz Devrim dedi ki:

    Bir Kemalist, Solcu CHP’li olarak kesin ve net olarak söylüyorum ki yerel seçimde partime oy vermeyeceğim. Aziz Kocaoğlu ve Mutlu Akpınar gibilerini bir daha aday göstermeyin. Taraftar abimize çok geçmiş olsun. Stad konusunu geçtim. Saba oy verip o koltuğa geçmeni sağlayan insanlara vereceğiniz karşılık bu mudur?! Ayıptır günahtır. Rakip siyasi partilerden ne farkınız kaldı!

  3. Tibet Arbak dedi ki:

    Örnek Belediye Başkanlığı….
    Dün Karşıyaka Basketbol takımının yine tarih yazdığı bir maç vardı. Karşıyaka belediye Başkanının verdiği destekle ikinci yarıya yenik giren takımımızın çok farklı galibiyetini izledik… Yazmayı çok isterdim. Ancak durum tam tersi oldu.. Belediye başkanı sıfatıyla türbinde yer işkal eden zat, kendini protesto eden taraftarı devre arasında korumalarına dövdürdü… Bu rezillik yetmezmiş gibi ikinci yarıda stada girip yine talimatlarıyla türbinlerde kavga çıkarttırarak çok farklı kazanabileceğimiz maçı katletti.
    Bir yerel yönetici tarafından böyle bir zihniyet kabul edilemez. Kaldı ki kendi karısına bile şiddet uygulayan bir devşirmeyi başımıza getiren de CHP…
    Karşıyaka’ya Yakışmayan Başkan,
    Beşiktaş türbininde kafa çekip sirtaki oynayan bir kişi, bir hafta önce beşiktaş taraftarının saldırısına uğramış seyirci tarafından protesto edilir. Bunu bilerek salona girmişsen efendi gibi oturman, ha çok rahatsız olduysan gitmen, yada güvenlik güçlerinden yasal işlem talep etmen gerekirdi.
    Sen bir yöneticisin ve bize hizmet etmen için sana oy verdik. Sen bizim vergilerimizden maaş alan bir basit memursun bunu unutma… Senin yaptığın eşkıyalık köy kahvesinde yapılmaz ki burası Mustafa Kemal Spor Salonu. Bilmem bu isim sana biraz da olsa medeniyet çağırıştırıyor mu?
    Başka bir takımın taraftarı olabilirsin ancak bulunduğun mevkiye ve sana oy verenlere saygılı olmak adına göbek atamazsın, sana kızanlara eşkıyalık yapamazsın.
    Ben Münih belediye başkanıyla metro da tanıştım yol boyunca sohbet ettik. Şimdi düşünüyorum da acaba sen Karşıyaka çarşısında korumasız yürüyebilirmisin? Hiç sanmıyorum…
    Bir yerel yönetici kendini seçen insandan neden korkar hep merak ediyorum. Bana bunun cevabını verebilirmisin?
    Aldığın belediye maaşıyla bu kadar saltanat sürmenin arkasındaki gerçekler mi korkutuyor acaba?
    Yani anlayacağın başkan, kafamda deli sorular… Ama sen bunlara zaten cevap veremezsin versen de kimseyi tatmin edemezsin…
    Unutma burası Karşıyaka ve bu halk getirdiği gibi götürmesini de bilir…..

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.