“İzmir için kendimi yakarım”

“İzmir için kendimi yakarım”
  • 11 Aralık 2018 16:36

Bostanlı Rotary Kulübü düzenlediği etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na 15 yıldır sunduğu katkılardan ötürü teşekkür etti.

Rotary Kulübü üyelerinin konuğu olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlerde aday olmama ve görevi bırakma kararına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kararından vazgeçip geçmeyeceği ile ilgili sorulara yanıt veren Kocaoğlu, “Kararımdan geriye dönmem söz konusu değil” dedi ve tartışmalara nokta koydu.

KARARIM KESİN

Düzenlenen etkinlikte İzmir modelini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlere ve aday olmama kararına yönelik soruları da yanıtladı. Aziz Kocaoğlu, yerel seçimlerde aday olmama kararından vazgeçmesinin söz konusu olmadığının altını çizerek konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Ben siyaseti bırakmaya 2014 yılında karar vermiştim. 10 yılın başkanlık için yeterli olacağını düşünüyorum. Ama siyasette iddia ve tahrik önemlidir. Binali Bey için o dönem hiç seçim kaybetmedi, çok iddialı dediler, biz de girdik yarıştık. Şimdi kararımız kesindir. Geriye dönüşüm söz konusu değil. İzmir için yak kendini kardeşim derlerse de yakarım. Umarım iyi bir arkadaşımız göreve gelir ben de gider evimde torun severim. Ben 71 yaşındayım. Bugün İzmir’i ve ülkeyi benim yaşıtlarım yönetmiyor. Görevi gençlere bırakmak lazım. Sık sık cenaze namazına gidiyorum. Allah geçinden versin. Ama her şeyin bir sonu var. Umarız genel aday belirlemede merkez hata yapmaz. Birileri bir yerlerde kulisler yaparken, ben köylerde geziyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kültürpark’ta çocuklarla bir araya geldi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.