HERA – ZEUS, TASARIM VE SANATI BULUŞTURDU

HERA – ZEUS, TASARIM VE SANATI BULUŞTURDU
  • 15 Mayıs 2018 08:46

İzmirli girişimci Tuğçe Tunay, çocukluk yıllarından bu yana en büyük hayali olan mobilya tasarım atölyesini Karşıyaka’da açtı.

Karşıyaka’nın Aksoy Mahallesi’nde bulunan atölyenin açılış kurdelasını Tunay Ailesi’nin yakın dostu Aydın Elvan kesti.

HERA – ZEUS, TASARIM VE SANATI BULUŞTURDU

Mobilyalara yeniden hayat verilen tasarım atölyesinde bir süre sonra el sanatları ve boyama eğitimi de vereceklerini belirten Tuğçe Tunay, kentin haute couture mobilya merkezi olma hedefinde olduklarını söyledi.

Tuğçe Tunay’ın el sanatları öğretmeni annesi Müjde Sarp Yıldırım Tunay ve babası Alparslan Tunay’ın da katıldığı açılışta konuşan Aydın Elvan, “Böylesine özveri ve emekle hazırlanmış bir iş yerini açmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kazancının bol olmasını diliyorum” diye konuştu.

HERA – ZEUS, TASARIM VE SANATI BULUŞTURDU

SANAT VE TASARIM BULUŞTU

Küçük yaşlardan beri sanat ve tasarımla iç içe olduğunu belirten Tuğçe Tunay da, şunları söyledi: “Doğduğum günden beri aile bireylerinin ve özellikle sanat dallarının neredeyse hepsini uygulayabilen bir anne ve modayla iç içe bir büyük halayla aynı ortamda olmak, benim için en büyük etken oldu. İkisini birleştirerek yeni bir bakış oluşturma isteği böylelikle oluştu. Sizi anlatan, sizi rahatlatan, sizi mutlu eden eşyalarla aynı ortamda daha mutlu vakit geçirmek güzel olabilir düşüncesiyle bu yola çıktım. Her türlü yaşam alanında keyifle kullanılacak mobilyalar hayal edin. İşte tam da bu oluşumu gerçekleştirmek amacıyla kurduğumuz mobilya atölyesinde, sanatın her türlü dalıyla iç içe workshoplar eşliğinde birbirinden eşsiz uygulamalarla yaşam alanlarına keyif katıp, farklılık yaratmak tescilli markamız Hera-Zeus Dizayn olarak en büyük hedefimiz olacak”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.