Haydi Uyku Festivali’ne

Haydi Uyku Festivali’ne
  • 18 Temmuz 2018 12:03

Teknoloji çağının beraberinde getirdiği dijital bağımlılıktan 48 saat uzaklaştıran Buca Belediyesi 3.Teknolojik Uyku Festivali’nin katılımcıları noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Bu yıl iki etap olarak düzenlenecek festivalin 27-28-29 Temmuz tarihleri arasında sadece Bucalıların katılımıyla yapılacak birinci etabı için yapılan çekilişle belirlenen 200 kişi Kaynaklar’ın muhteşem doğasında unutulmaz  2 gün geçirip, dijital detoks yaşayacak.   

Buca Belediyesi’nin Radyo Romantik Türk ile dünyada bir ilke imza atarak bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği ‘Teknolojik Uyku Festivali’nin katılımcıları noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. 27-28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Buca Kaynaklar bölgesinde düzenlenecek Festivalin birinci etabına Buca’da ikamet eden 1062 kişi başvurdu.

Haydi Uyku Festivali'ne

Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda İzmir 16. Noteri huzurunda yapılan çekilişte, şanslı katılımcılar Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın çektiği kura ile belirlendi. Başkan Piriştina, festivale gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl iki kez düzenleme kararı aldıklarını açıkladı. Birinci etabı 27-28-29 Temmuz tarihleri arasında sadece Bucalıların katılımıyla yapacaklarını söyleyen Başkan Piriştina, 5-6-7 Ekim tarihleri arasında ise Ulusal ve Uluslararası katılımın olacağı ikinci etabı düzenleyeceklerini söyledi. Festivale katılım hakkı kazanan şanslı katılımcılarda kadınların yoğunluğu dikkat çekti. Çekilişini izlemeye gelenler arasında yer alan Elife Erdoğan kurada ismi çıkınca büyük bir keyif yaşadı.

Toplam 200 talihlinin asil ve yedek olarak belirlendiği Buca Belediyesi 3. Teknolojik Uyku Festivali’nin şanslı katılımcı listeleri 18 Temmuz Çarşamba günü Saat: 17.00’den itibaren  www.uykufestivali.com  internet adresinden yayınlanacak.

Teknolojik detoks uygulanıp, cep telefonundan tablete hiçbir dijital cihazın alınmadığı festivale katılma şansı yakalayan katılımcılar sanal dünyanın bilgi kirliliğinden ve ilişkileri kopartıp yalnızlaştıran yapısından 48 saat kopma cesaretini gösterecek. Yaşayacakları ilginç deneyim öncesi cep telefonu, tablet gibi teknolojik cihazlarını festival alanı girişinde yetkililere teslim edecek olan katılımcılar 2 gün boyunca doğanın, arkadaşlığın, yüz yüze iletişimin ve doyumsuz lezzetlerin keyfine varacak. Buca Kaynaklar’ın eşsiz doğasında teknolojiyi uykuya yatıracak olan festival misafirleri, doğanın kollarında yepyeni arkadaşlıkları, yüz yüze kurmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.