Güzelbahçe’nin plajları tehlike saçıyor

Güzelbahçe’nin plajları tehlike saçıyor
  • 14 Ağustos 2018 09:54

Geçtiğimiz yaz Güzelbahçe Belediyesi’nin “Güzelbahçe’nin Çeşme’yi aratmayan plajı diye” güzelleme yapılarak tarif edilen plajının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Bakımsızlık yüzünden kumsalda şezlonglar kırılmış ve kumların üstünde yuvarlanırken, kumsaldaki kaldırım taşları da dikkat çekti. Aynı zamanda şezlongların bir zamanlar çakılı olduğu paslı demir parçaları da büyük bir tehlike saçarken, tüm bu tehlikeler yüzünden plaj kimse tarafından tercih edilmiyor.İlçede yaşayan vatandaşlar da Güzelbahçe’deki bu plajın son durumuna tepki göstererek ekiplerin buraya önlem alması gerektiğini ifade ettiler.

Güzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyorGüzelbahçe'nin plajları tehlike saçıyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki, haftaya asfalt çalışmasıyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.