Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP’li Destek Verdi?

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP’li Destek Verdi?
  • 6 Nisan 2016 21:01

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Haftalardır gündemden düşmeyen konulardan olan Ensar Vakfı üzerine süren tartışmalar, bitmek bilmiyor.  CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu bu konuyu değerlendirmek üzere yapmış olduğu konuşmada “Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor” diye sarf ettiği cümlelere farklı çevrelerce tepki gösterildi.
Bu açıklamanın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile Bakanı için sarf ettiği sözler özellikle AK Partili çevrelerden büyük tepki çekti.
Bugün yapmış olduğu değerlendirme ile sert bir biçimde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’dan sonra İzmir’in ilçe siyasetçilerinden de CHP Genel Başkanı’na tepkiler sürüyor.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP'li Destek Verdi?

Çiğli Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi olan Fuat Çankaya, sosyal medya hesabı facebook üzerinden yapmış olduğu değerlendirmede Kılıçdaroğlu’nu sözlerle sert bir biçimde eleştirdi:

“Adi yaratık seni insan doğurmamış belliki nereden çıktığın şüpheli bukada hakaret şuursuzca saldırı siyasetinde bir usulu adabı var. Ayıptır bir bayan bakana bu sözler söylenmez seni kınıyorum kemal kılıçdaroğlu.”

Fuat Çankaya’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bu şekilde sert bir biçimde yüklenmesine, Çiğli Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Meltem Ergün’den tepki geldi. CHP’li Meltem Ergün, Fuat Çankaya’nın paylaşımının altına şu yönde yorum yaparak cevap verdi:
“Genel başkanım hakkında kullandığın çirkin sözlerden dolayı seni kınıyorum. Sizin tecavüzcüler için bir kereden bişey olmaz diyen zihniyetle bizi anlaya bilmeniz zaten mümkün değil!!! Kullandığın bütün o çirkin sözler sana iade ediyorum…” dedi.

Öte yandan Çankaya’nın bu paylaşımı Çiğli Meclisinde yumrukların konuşmasına da neden oldu. CHP’li meclis üyeleri ve AK Partili meclis üyeleri birbirine girdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP'li Destek Verdi?

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Hakaret İçerikli Paylaşıma Hangi CHP'li Destek Verdi?

CHP’Li MECLİS ÜYESİNDEN AK PARTİYE DESTEK
AK Parti Çiğli Meclis üyesi Fuat Çankaya’nın yaptığı paylaşıma CHP’li meclis üyeleri tepki gösterirken AK Parti meclis üyeleri de destek oldu. Ancak geçtiğimiz haftalar da Çiğli Belediyesinde adı bankamatik olarak anılan aynı zamanda CHP Çiğli Meclis üyesi olan Dilek Fırat paylaşıma yapılan yorumlardan birini beğenerek AK Partiye destek oldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğluna açıkça yapılan hakareti beğenen meclis üyesi Dilek Fırat’ın disipline sevk edilip edilmeyeceği merak konusu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.