Gaziemir’de Hayırlı İmza

Gaziemir’de Hayırlı İmza
  • 1 Mart 2017 17:03

Gaziemir Belediyesi ile Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi AŞ – ESBAŞ’ın ortaklaşa hayata geçireceği sağlık köyü projesinin imza töreni gerçekleştirildi. Gaziemir Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen törene Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ESBAŞ yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ESBAŞ CEO’su Faruk Güler konuşmasında “Topluma fayda sağlayacağına inandığımız bir proje. Projenin A’dan Z’ye planlayıcısı Halil İbrahim Şenol’dur. Hayata geçirmesi de bizi kaldı. Bunu gururla yapacağız. Başkanıma böyle bir projeyi başlatıp bizi de içine aldığı için teşekkür ediyorum.

Hayırlı bir proje

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise projeyi ‘hayırlı’ olarak nitelendirirken şu ifadeleri kullandı.
“Hayırlı bir projenin imzası için bugün toplandık. Eğitimli ve sağlıklı kentlerin hızlı ilerleyeceğini biliyordum. Gaziemir de bunun en önemli örneklerinden biri, hızlı gelişen bir kent. Tek görevimiz yol yapmak, park yapmak değil. Biz eğitim ve sağlığı kendimize hedef belirledik.
Bu proje Türkiye’de ilklerden biri.

Bu kentteki insanlar hep gülsün hep sağlıklı olsun hep mutlu olsun. Gaziemirli olmak bir ayrıcalıktır.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Kum saati işlemeye başladı.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.