Dikili’de parklar bakımsızlıktan çürüyor

Dikili’de parklar bakımsızlıktan çürüyor
  • 18 Mayıs 2018 11:20

İzmir’in turistik ilçesi Dikili, bu sezona tam anlamıyla fiyaskoyla başladı. Yazın gelmesiyle birlikte ilçe ve şehir dışından bir çok kişinin büyük umutlarla ziyaret ettiği Dikili’de bakımsız kalan plajlar ve meydanları haberlerimize taşımıştık. Bu görüntüler parklarla da devam ediyor.

Dikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyor

1990 yılında, faili meçhul bir cinayet sonucu öldürülen hukukçu, siyaset adamı ve yazar Prof. Dr. Muammer Aksoy’un adının verildiği park bakımsızlıktan çürümeye yüz tutmuş durumda. Parkın içindeki gölgelik tentelerin kırılıp döküldüğü, ahşap malzemelerinin çürüdüğü görüntüler, parkı ziyaret eden vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Ayrıca Prof. Dr. Muammer Aksoy’un adının yazdığı tabelanın da tahrip edildiği görüldü.

Dikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyor

İlçe sakinleri ise Dikili Belediyesi’nin artık ilçedeki plaj, meydan ve parklara artık özen göstermesini, ilçenin turizm prestijinin düşürülmemesini istediklerini ifade ettiler.

Dikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyorDikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyor
Dikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyorDikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyorDikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyorDikili'de parklar bakımsızlıktan çürüyor

Kaynak: Gerçek Haberci
Akmedyahaber
Medya Ege
Öncü Şehir

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.