Deniz Yücel: ‘Başarılı olacağınıza inancımız tam’

Deniz Yücel: ‘Başarılı olacağınıza inancımız tam’
  • 2 Mayıs 2019 14:37

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, seçim kazanan partili belediye başkanlarının tümünün tarihi bir sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, “Halkın ihtiyaçlarına kulak vererek, hep beraber partimizi iktidara taşımalıyız. Gaziemir’i en iyi şekilde yöneteceğinize inanıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya kutlama ziyaretinde bulundu. Başkan Halil Arda’ya görevinde başarılar dileyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ankara ve İstanbul gibi büyük kentler başta olmak üzere elde ettikleri seçim sonuçlarıyla Türkiye’ye umut olduklarını belirterek, tüm CHP’li belediye başkanlarının bu umudun büyütülmesi noktasında tarihi bir sorumluluğu ve misyonu olduğunu söyledi.

DENİZ YÜCEL: BAŞKANLARIMIZIN TARİHİ BİR SORUMLULUĞU VE MİSYONU VAR
CHP İl Başkanı Yücel, “Büyük illerde sağladığımız başarıyla tüm Türkiye’ye umut olduk. Seçilen başkanlarımızın tarihi bir sorumluluğu ve misyonu var. Halkın ihtiyaçlarına kulak vererek partimizi iktidara taşımak gibi bir sorumluluğumuz var. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte yapacağımız çalışmalarla partimizi iktidara taşıyacağız” mesajını verdi.

YÜCEL: KAYNAKLARI EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİNİZE İNANIYORUM
Başkan Halil Arda’nın Gaziemir’de fark yaratacağına ve başarılı olacağına inandığını vurgulayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Birçok ilçemizde olduğu gibi Gaziemir’de de tarihi oranda bir oy aldık. Bu başarıda sizin de payınız büyük. Tebrik ederiz. O mücadele bitti,  şimdi farklı bir mücadele başladı. Gaziemir’in en temel ihtiyaçlarından başlayarak,  belediyenin kaynaklarını en doğru şekilde yöneteceğinize ve başarılı olacağınıza olan inancımız tam” temennisinde bulundu.

HALİL ARDA: BİZE GÜVENENLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAYACAĞIZ
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir’de aldıkları yüksek oy oranının örgütle birlikte yapılan sıkı bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi. Başkan Halil Arda, “Parti örgütümüzle birlikte güzel bir çalışma yaptık. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var. Halkımızla sürekli beraberiz. Bize güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmayacağız. Müdürlerimizden brifingler alıyoruz. Gaziemir için yapacaklarımızı adım adım hayata geçirmeye başlayacağız” diye konuştu.
Ziyarette CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan da bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.