“Değişim” demişti… Aday mı?

“Değişim” demişti… Aday mı?
  • 19 Temmuz 2018 11:43

CHP’de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, ‘Gelecek İçin Biz’ adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı. Ali Şeker telefonla bağlandığı televizyon programında Muharrem İnce’yi desteklemek yerine Selin Sayek Böke’yi aday çıkarmak istediklerini söyledi.

Yol TV’de yayınlanan Güne Bakış programına telefon ile bağlanan CHP Milletvekili Ali Şeker kurultaya yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Sunucu Berfin Güzel’in “Siz de Muharrem İnce’yi mi desteklemeyi düşünüyorsunuz yoksa bir aday çıkarma planınız var mı?” sorusu üzerine Şeker, Böke’yi aday göstereceklerini söyledi.

Şeker, “Biz Selin Sayek Böke’nin adaylığını isteyen, düşünen arkadaşlarız. Ve bu sadece saydığımız dört milletvekili arkadaşla sınırlı değil. Bir çok kurultay delegesinin bu yönde talepleri var. Ancak bu süreçte durum nasıl olur, Selin Hanım bu konuda ikna olur mu onu zaman gösterecek. Bu kurultay imza günü 15 günün arkasından 45 günlük bir süre var. Yaklaşık iki aylık bir dönem. Bu süreç içerisinde nasıl bir gelişme olur bilmiyoruz ama bizim fikrimiz daha çok Selin Hanım’ın aday olması yönünde.”

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.