Çimlerde konser keyfi devam ediyor

Çimlerde konser keyfi devam ediyor
  • 20 Eylül 2018 10:08

Buca Belediyesi’nin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu Buca Çim konserleri Hasanağa Bahçesi’ndecoşkuyla devam ediyor. Bucalılar, akustik, etnik ve pop müzik dallarında her gün farklı bir grubun sahne aldığı konserler serisinde, açık havada yeşillikler arasında müziğin büyülü dünyasına yolculuk ediyor.

Buca Belediyesi BucaÇim konserleriyle müzikseverleri ağırlıyor. Genç yaşlı yüzlerce müziksevere tadına doyulmaz saatler yaşatan konserler haftanın üç günü  Buca’nın yeşil doğasıyla ünlü Hasanağa Bahçesi’nde düzenleniyor.

Bucalılara tadına doyulmaz saatler yaşatan Buca Çim Gençlik konserlerinde her gün farklı bir grup sahne alıyor. HasanağaBahçesin’nde kurulan özel sahnede performans sergileyen gruplar akustik, etnik, pop müzik dallarında konserler veriyor.

Yeşillikler içinde yer alan açık hava sahnesinde müzik dinlemenin huzur ve keyfini yaşatan konserler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 18.00-19.00 saatleri arasında müzikseverleri ağırlıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Balkan’dan ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.