ÇİĞLİ’YE HİZMET İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

ÇİĞLİ’YE HİZMET İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ
  • 16 Mart 2019 17:06

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü EVKA-2 Teras Evler Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Gümrükçü: “31 Mart’a kadar partiler var ama 1 Nisan’dan itibaren tüm partiler oturup Çiğli’ye hizmeti nasıl getiririz” diye güç birliği yapacağız” dedi.

EVKA-2, Teras Evler sakinleri ile bir araya gelen Utku Gümrükçü’nün çalışmalarına CHP İlçe Başkanı Mert Özcan ve İYİ Parti Çiğli İlçe Başkan Yardımcısı Murat Güler de eşlik etti. Mahallelilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan Gümrükçü: “Seçimden sonra da bizleri buralarda göreceksiniz, merak etmeyin” diye konuştu.ÇİĞLİ’YE HİZMET İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

BELEDİYECİLİKTE KATILIMCI YÖNETİM ANLAYIŞINI BİRLİKTE OLUŞTURACAĞIZ

Türkiye çapında yapılan bir ittifak ile Millet İttifakının adayı olarak seçime girdiklerini vurgulayan Gümrükçü: “Çiğli gibi büyük sorunları olan bir ilçede o parti bu parti, o mahalle bu mahalle ayırımı yapmadan hizmet vereceğiz. En büyük sorunlarımızın başında ‘Çiğli’li olmak’ bilincini yerleştirmek gerekiyor. 10 yıl öncesine kadar pek çoğumuz ‘Nerede oturuyorsun’ sorusuna ‘Karşıyaka’ diyordu. Çünkü burası Karşıyaka’nın bir mahallesiydi. Şimdi yeni yeni ‘Çiğli’liyim’ denilmeye başlandı. Bir kentlilik bilincini yerleştireceğiz. Buraya bizler sahip çıkmazsak, sorunları güçlü bir şekilde haykırıp bir Çiğli Lobisi oluşturamazsak söylediklerimiz ancak lafta kalır. O yüzden belediyecilikte yeni bir sistemi sizlerle hayata geçireceğiz. Mahalle Meclisleriyle, muhtarlarımızın yanında her an ulaşabileceğiniz görevli arkadaşlarımızla önerilerinizi, şikâyetlerinizi daha etkili şekilde iletebileceksiniz. Her mahallemize kreşler açmak, modern ve çok amaçlı pazaryerleri oluşturmak, sosyal tesisler oluşturmak, istihdam olanağı yaratmak bizim öncelikli hedeflerimiz” diye konuştu.

ÇİĞLİ’NİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞERLERİ VAR

Çiğli ilçesinin içinde çok önemli değerler barındırdığını söyleyen Utku Gümrükçü: “Gençliğime ve sizlere güvenerek Çiğli’de 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmak istiyorum. Çiğli’nin çok önemli değerleri var. Sahil şeridimiz var ama ayağımızı denize sokamıyoruz. Sizlere Çiğli’yi denizle buluşturma sözünü veriyorum. Kullanamadığımız bir havaalanımız var, üniversitemiz var, hem kamu hem de özel hastanelerimiz var, kuş cennetimiz var, tarım var, hayvancılık var, balıkçılık var, turizm potansiyelimiz var, organize sanayi bölgemiz var, üretici pazarlarımız, kooperatiflerimiz var. Türkiye’nin kullandığı softa tuzunun dörtte biri Çğli’de üretiliyor. Bu değerleri Çiğli için birer kazanıma dönüştüreceğiz. Çiğli’deki büyük değişimi bu dönem göreceksiniz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek

HİZMET İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ

31 Mart seçimlerinin bir genel seçim havasında yaşandığını söyleyen Gümrükçü: “Biz İYİ Parti ile birlikte yürüyoruz, başka destek olanlar da var. Seçimden sonra hep birlikte, tüm partiler bir masaya oturup ‘Biz Çiğli’ye nasıl hizmet veririz, Çiğli’nin sorunlarını birlikte nasıl aşarız’ diye fikir birliği yapacağız. Sağ olsunlar herkes bize inanıyor, güveniyor. Çiğli’ye hizmet için böylesine bir güç birliği ile sorunları hep birlikte çözmek için geliyoruz. Çözüm üretemezsek bu görevlere gelmemizin bir anlamı olmaz. Bunu biz değil, beraber yapacağız. Belediyecilikte katılımcı yönetim anlayışını birlikte oluşturacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.