Çiğli Belediyesi’nde eller havaya

  • 4 Nisan 2016 13:24

Çiğli Belediyesi'nde eller havayaHerhalde çalışması en zevkli belediyelerden biridir Çiğli Belediyesi. Zira her uygulama, her aksiyonda bir tebessüm, bir karikatür niteliği taşıyor.

Çiğli Belediye başkanı Hasan Arslan olmasa bu yoğun stres altında halimiz nice olurdu. Onun uygulamaları, bombaları, kendine has yönetim anlayışı oldukça enteresan.

Muhtemelen bu özelliklerini gördükten sonra CHP Genel merkezi kafalarını taşlara duvarlara vuruyorlardır ama nafile. 2 yıl gitti kaldı 3 yıl. Daha CHP Genel merkezi çok kafa göz yarar.

Çiğli Belediyesinde malum skandallar, başkanın bazı bombaları, belediye içinde yayılan ve sokaklara kadar taşan bir çok ilişki bitmek bilmiyor.

Çiğli Belediye başkanı Hasan Arslan CHP İzmir’de kanayan yarası olmaya devam edeceğe benziyor.

Geçtiğimiz haftalarda belediyeden bir çalışan ile yaptığım sohbette bana başkanın ne kadar eğlenceli biri olduğunu anlatmış anlatmakla kalmayıp örnek vermişti. Ben çokta ihtimal vermemiştim bu  duruma aslında. Yuh artık dedim. Abart ama bu kadar abartma. Ama o anlattığının doğruluğuna inandırmak için çok çaba sarf etti ama ben açıkçası umursamadım diyebilirim.

Konuyu birkaç yere sorduğumda kahkahalar ile başlayan cevaplar aldım. Yaşandığı iddia edilen olayın varlığına inandım.

Çiğli Belediyesi'nde eller havaya

Efendim konu oldukça eğlenceli aslında.

İddia şudur ki ;  Çiğli Belediye başkanı sayın Hasan Arslan belediye içerisinde bir kedi sessizliğinde ilerleyip aninden birimlere baskın yapıyor kapılarında beliriyormuş. Yüksek bir sesle “Herkes ellerini kaldırsın” talimatını veriyormuş. Personel şaşkın elleri kaldırıyor. Başkan sizce ne yapıyor olabilir…

Personelin elleri havada başkan masa masa dolaşıp bilgisayarlara bakıyormuş. Kim ne yapıyor, facebookta kim kiminle ne yazışıyor, kendisi hakkında dedikodu yapılıyor mu, kendisine muhalif kişilerle sohbet ediliyor mu, vs vs…

Oldukça eğlenceli aslında başkanı düşünsenize avına yaklaşan bir kedi gibi sessiz adımlar ile gelecek kapıyı açıp yüksek sesle eller havaya diyecek sonra masa masa dolaşıp kendisi hakkında ne konuşuluyor kontrol edecek.

İşte değişik kaynaklardan kah şikayet kah sohbetlerde kahkaha mezesi olarak anlatılan iddia bu.

Yapacak bir şey yok başkanın denetleme anlayışı bu J Ama atladığı bir şey var.

Bu bildiğiniz mobbing…  Yani suç…

Bu haber ilgini çekebilir ->  Naldöken’de değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.